Bosch MFQ 36440

0000059733

4242002723044

BOSCH

Novinka

Ruční šlehač Bosch MFQ 364405 rychlostí • 2 šlehací metly • 2 hnětací háky • momentový a turbostupeň • příkon 450 W • hlučnost 74 dB • mixovací noha, plastová nádoba s víkem Celý popis

Není skladem

899 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Ruční šlehač Bosch MFQ36400 v šedobílém provedení je praktický ruční mixér, který nesmí chybět v žádné kuchyni. Určen je na zpracování potravin v podobě šlehání a hnětení. Je vhodný na přípravu nejrůznějších dobrot, ať už připravujete těsto, krém, šlehačku nebo pomazánku. Tento moderní spotřebič ergonomického designu je lehký, tichý a přesto výkonný. Usnadněte si práci a pořiďte si tento skvělý ruční šlehač Bosch.

Pro ty, kdo rádi pečou a vaří

Ruční šlehač Bosch o příkonu 450 W vám nabídne pět rychlostních stupňů s odlišným počtem otáček, které podle potřeby plynule nastavíte. Využít můžete také momentového stupně nebo stupně turbo, který si poradí opravdu se vším. Spotřebič je tvořen mixovací nohou a tělem přístroje, které je doplněno praktickými nástavci, jehož součástí jsou dvě metly na šlehání a dvě na hnětení


 

Klíčové vlastnosti:

  • Výkonný 450W motor zajistí skvělé výsledky při vaření i pečení
  • Ergonomický tvar a měkčená rukojeť pro vaše pohodlí při práci
  • Turbo metly a hnětací háky z kvalitní nerezové oceli
  • 5 rychlostí a turbo stupeň pro okamžité zvýšení výkonu
  • Mixovací noha pro dokonalé rozmixování horkého i studeného

 

Usnadněte si práci v kuchyni.

   

Výkonný motor

Skvělého výkonu dosáhnete s výkonným 450 W motorem. Pomůže vám vymísit těsto na křehký koláč nebo kynutou buchtu. Tichý a silný motor bude vašim pomocníkem při kterémkoli receptu. Výkonný motor si poradí s nejrůznějším příslušenstvím.  

Turbo metle pomůžou vyšlehat sníh, šlehačku, krém nebo směs na nadýchané koláče. Robustní hnětací háky jsou určeny pro práci s tužším těstem, např. na kynutou buchtu nebo kmínový domácí chléb. Užijte si pečení s dokonalým výsledkem.

product_5807045.jpg


 

5 rychlostí pro precizní zpracování

Různá těsta nebo ingredience si žádají různorodá zpracování. Díky možnosti nastavení 5 různých rychlostí bude výsledek vždy výborný. Pomalá rychlost při přidávání ingrediencí, rychlejší při hnětení těsta a nejvyšší rychlost vám dokonale ušlehá bílky. Máte možnost přidat i extra výkon, kdykoli budete potřebovat.

  

product_5807046.jpg


 

Mixovací noha pro všestranné využití

Univerzální použití mixovací nohy vám pomůže s přípravou krému, pomazánek, pokrmů pro nejmenší nebo třeba zmrzliny. Nebojí se horkého ani studeného. Připevníte ji jednoduchým nacvaknutím a můžete mixovat.

product_5807047.jpg


  

Ergonomická rukojeť pro vaše pohodlí

Bezpečný úchop zajistí rukojeť s měkčeným pláštěm. Držení mixéru tak bude bezpečné a komfortní. Ať už zvolíte jakoukoli rychlost, budete mít nad šlehačem absolutní kontrolu. Odlehčený plášť bude pro vaše ruce pohodlný a práce tak bude ještě příjemnější.

product_5807048.jpg


 

Výměna jedním tlačítkem

Stisknutím jednoho tlačítka můžete měnit šlehací a hnětací nástavce dle libosti a potřeby. Nebo po ukončení práce vyjmout. Nástavce můžete umývat v myčce nádobí.

product_5807049.jpg
 


 

Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.

Technické parametry

Dokumentace k tomuto produktu
MFQ36440 Zobrazit / (2.87 MB)
Další parametry
Záruka 24 měsíců
Příkon šlehače 450 W
Počet rychlostí 5
Pulzní spínač
Ano
Funkce, příslušenství hnětení, šlehání, mixování, sekací nástavec (chopper), nádoba (odměrka)
Značka kvality dTest
Ne
Zdroj energie síťový
Značky Bosch
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 20.8 cm
Výška výrobku 15.4 cm
Hloubka výrobku 7.4 cm
Hmotnost výrobku 1.3 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku 19.0 cm
Výška výrobku 21.0 cm
Hloubka výrobku 23.0 cm
Hmotnost výrobku 1.4 kg

Robert Bosch GmbH je německá společnost, založená v roce 1886 Robertem Boschem. Logem firmy je stylizovaná kotva elektromotoru.


Sppolečnost je zaměřuje především na výrobu dílů a zařízení pro automobilový průmysl, domácích spotřebičů a elektrického nářadí. Mimo jiné se firma věnuje i průmyslové technologii balení, výrobě pro stavebnictví a průmysl i zabezpečovací technice.


BOSCH-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Bosch MFQ 36440

Vložit recenzi

Bosch MFQ 36440