Tefal KO150130 white

0000068050

3045386373352

Tefal

Novinka

Rychlovarná konvice Tefal Delfini KO1501 s příkonem 2400 W v bílém provedení je atraktivní a rychlá konvice s velkým obsahem 1,5 l vody. Je vybavena odnímatelným víčkem pro snadné čištění a skrytým topným tělesem v leštěné nerezové oceli s lepší odolností proto vodnímu kameni. Celý popis

Není skladem

399 Kč

699 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Pusťte si do kuchyně profesionála! TEFAL je jedním z těch nejpovolanějších v oblasti výroby domácích spotřebičů a tak přesně ví, po čem jeho zákazníci touží. Klade důraz na praktické vlastnosti, díky kterým vám jeho přístroje budou usnadňovat život a přesně taková je i tato rychlovarná konvice. Díky svému objemu je skvělou volbou pro početné rodiny a její bezpečnostní prvky zajistí dlouhodobou životnost přístroje a bezpečnost vaší domácnosti.

KO150130

Ranní čaj během chvilky

Tento model se může pochlubit maximálním příkonem 2 400 W, díky kterému již během několika málo chvil dosáhne voda požadovaného bodu varu. Topné těleso, které se o ohřev stará je plně skryté a je vyrobené z nerezové oceli, která nepodléhá korozi. Celkový objem nádržky konvice je solidních 1,5 litru, což vám umožní připravit dostatek horkých nápojů i pro celou rodinu najednou, což oceníte zejména po ránu, kdy je každá minuta k nezaplacení.

Praktické funkce

Jedním z největších strašáků domácích spotřebičů, které operují s vodou, je vodní kámen a vodní usazeniny. Těch se nyní díky vyjímatelnému vodnímu filtru nemusíte vůbec bát. Usazeniny spolehlivě zachytí a nedojde tak ke zničení přístroje. Díky funkci automatického vypnutí je navíc v bezpečí i vaše domácnost, spotřebič se totiž vždy po dosažení bodu varu okamžitě vypne a zastaví ohřev. Otočná základna konvice usnadňuje nasazování a celkovou manipulaci s konvicí a díky odnímatelnému víčku bude čištění jednodušší než kdy předtím.

Technické parametry

Objem1.5 l
Materiál nádobyplast
Termoregulacene
Funkce udržení teplotyne
Zvuková signalizacene
Vodoznakne
Typ filtruvyjímatelný
Kontrolka provozuano
Skrytá spirálaano
Barvabílá
Příkon2400 W

BarvaBílá
Objem1,5 l
MateriálPlast
Automatické vypínáníAno

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Tefal KO150130 white

Vložit recenzi

Tefal KO150130 white