Stanley SFMCK469M2 FATMAX V20

0000107449

5054905285722

STANLEY

Novinka

Sada nářadí Stanley SFMCK469M2 FATMAX V20 • úhlová bruska • okružní pila • rázový utahovák • příklepová vrtačka • dva 18 V akumulátory • nabíječka 2,0 A • měkký úložný vak Celý popis

Není skladem

8 770 Kč

9 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Poohlížíte se po kvalitní sadě nářadí do své dílny? Potřebujete úhlovou brusku, rázový utahovák, vrtačku a okružní pilu, a to nejlépe bez obtěžujících kabelů? Pak je sada Stanley SFMCK469M2-QW přesně to pravé pro vás. Je ideální pro poloprofesionální i profesionální použití, přičemž zajistí přesnou a pohodlnou práci. Každého šikovného dělníka potěší svou promyšlenou ergonomií a precizním zpracováním.

Obsah balení: 1× Aku příklepová vrtačka FMCD711, 1× Aku rázový utahovák SFMCF800, 1× Aku okružní pila SFMCS500, 1× Aku úhlová bruska SFMCG400, 2× akumulátor 18 V 4,0 Ah, 1× nabíječka a 1× brašna.

Klíčové vlastnosti:

  • Kvalitní sada aku nářadí s baterií
  • Dvourychlostní příklepová aku vrtačka
  • Rázový aku utahovák s celokovovou planetovou převodovkou
  • Aku okružní pila s pilovým kotoučem o průměru 165 mm
  • Aku úhlová bruska s kotoučem 125 mm
Kvalitní zpracování, nízkou hmotnost a pohodlí při manipulaci ocení každý šikovný dělník.

Úhlová bruska SFMCG400

Když potřebujete něco zbrousit nebo uříznout, bez úhlové brusky se neobejdete. FatMax SFMCG400 vyniká akumulátorovým provozem, potěší také výbornou ergonomií nebo promyšlenou konstrukcí – například možností uložení klíče dovnitř rukojeti. Bruska pracuje s kotoučem o průměru 125 mm, nabízí také důraz na bezpečnost s ochranným krytem kotouče.

 

úhlová bruska

Okružní pila SFMCS500

Bezdrátová okružní pila představuje kompaktní a lehký přístroj, který vám zajistí přesnou, rychlou a pohodlnou práci. Kromě klasického zpracování různých typů materiálů máte k dispozici také funkci šikmého řezu až pod úhlem 50°. K bezpečné práci přispívá ergonomická rukojeť, která vám přesně padne do dlaně. S funkcí aretace vřetena nehrozí nebezpečí vzniku nehody ani při přenášení nebo uskladnění. Pro správné použití je potřeba na pilu upnout do 16mm otvoru kotouč s průměrem 165 mm.

okružní pila

Rázový utahovák SFMCF800

Aku rázový utahovák vyniká robustní celokovovou planetovou převodovkou. Disponuje bezuhlíkovým motorem s vysokým výkonem – zajišťuje dlouhou dobu provozu na jedno nabití. Navíc je vybaven LED pracovním světlem, které vám zajistí lepší viditelnost při práci. Ergonomická rukojeť a tělo s pryžovým překrytím zaručují zvýšený komfort. Díky praktickému háčku můžete tento utahovák snadno zavěsit na opasek. Indikátor stavu nabití aku baterie vás informuje o zbývající kapacitě baterie.

rázový utahovák

Příklepová vrtačka FMCD711

V sadě nechybí ani příklepová vrtačka pro vrtání do různých materiálů, jako je kov, zdivo, dřevo a plasty. Poskytuje dostatečný výkon pro vaše náročné projekty. S maximálním krouticím momentem 50 Nm je schopná zvládnout většinu prací s lehkostí. Její pogumovaný povrch zajišťuje pohodlný úchop a díky nízké hmotnosti a mnoha standardním funkcím nabízí efektivní práci a snadnou obsluhu.

vrtačka
 
Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru. 
                                 

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
 Napájení
akumulátorové
Počet nářadí v sadě4
 Akumulátorový program
STANLEY FATMAX 18 V
Počet rychlostních stupňů2
 Počet akumulátorů
2
 Max. krouticí moment
50 Nm
 Max. průměr sklíčidla
13 mm
 Napětí akumulátoru
18 V
Přenosné baleníAno
 Rychlonabíjení
Ne
 Kufr
Ne
Možnost využitíhobby
 Průměr kotouče
165 mm
 Regulace otáček
Ano
Nabíječka v baleníAno
novinkaAno
ZnačkyStanley
Rozměry balení
Šířka výrobku27.0 cm
Výška výrobku28.7 cm
Hloubka výrobku47.0 cm
Hmotnost výrobku11.7 kg
Dokumentace k tomuto produktu
SFMCD711_CZ_A4_200420Zobrazit / (4.63 MB)
SFMCF800_CZ_A4_300320Zobrazit / (3.58 MB)
SFMCG400_CZ_A4_200520Zobrazit / (1.29 MB)
SFMCS500_CZ_A4_200520Zobrazit / (2.12 MB)


Prodloužená záruka STANLEY® FATMAX


TŘÍLETÁ ROZŠÍŘENÁ ZÁRUKA


Zaregistrujte si své elektrické nářadí STANLEY FATMAX do 4 týdnů od jeho zakoupení a získáte nárok na další 1 rok záruky. Pokud si své elektrické nářadí zaregistrujete, dojde-li k jeho poruše z důvodu vady materiálu nebo špatného dílenského zpracování, společnost STANLEY zaručuje bezplatnou výměnu všech poškozených částí nebo – dle vlastního rozhodnutí – bezplatnou výměnu celého nářadí.


Stanley


Co potřebujete?


  • Nářadí, které chcete zaregistrovat

  • Doklad o koupi

  • Přihlášení nebo registrace na MYSTANLEY

  • Zadání podrobností týkajících se vašeho nářadí

  • Chcete-li přidat více než jeden výrobek, jednoduše klikněte na „Registrovat nový výrobek“

Zaregistrovat se můžete na MYSTANLEY ZDE.


Firma Stanley byla založena již v roce 1913 a od té doby stále zdokonaluje svůj původní legendární výrobek – termosku. Tehdy uznávaný vynálezce Wiliam Stanley Jr. vymyslel ocelovou izolační láhev - termosku a ukazuje se, že ocel je mnohem lepší v použití k tomuto účelu, nežli dosud používané sklo. V roce 1915 začne masová výroba vakuových izolačních lahví, džbánů a hrnků. Další roky se výrobek stále zdokonaluje až do dnešní podoby a vyrábí se spousta dalších modelů. Přesto jedna věc zůstává vždy stejná. Když si koupíte produkt značky Stanley, dostanete kvalitní vybavení vymyšlené pro život.



Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Stanley SFMCK469M2 FATMAX V20

Vložit recenzi

Stanley SFMCK469M2 FATMAX V20