Sencor SFD 851GR

0000067842

8590669201136

SENCOR

Novinka

Od teď už jen zdravé mlsání bez konzervantů a barviv. S touto sušičkou ovoce s regulací teploty si můžete dopřát sušené ovoce, zeleninu, bylinky, houby a maso kdykoli chcete. Celý popis

Není skladem

799 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Sušení představuje jeden z nejzdravějších způsobů uchování potravin. Tato sušička ovoce v bílo-zeleném provedení proto nabízí skvělou možnost, jak potraviny zakonzervovat. K dispozici máte pět výškově nastavitelných sušících podnosů s průměrem 255 milimetrů, na kterých můžete rovnoměrně sušit vše od ovoce, přes zeleninu, bylinky, maso až k houbám. Nechybí ani možnost nastavení teploty, tepelná pojistka proti přehřátí nebo elektronický časovač pro pozdější vypnutí.

Objevte výhody domácího sušení

Právě domácím sušením dosáhnete vysoké kvality sušených produktů. Suroviny díky působení horkého vzduchu ztrácejí vlhkost, nikoliv plnohodnotné látky, jako jsou vitamíny, minerály a vláknina. Pokaždé si budete vychutnávat svou oblíbenou sušenou dobrotu s vědomím, že to je ta nejlepší, co jste si sami utrhli, koupili na trhu, v obchodě a následně usušili, a to bez přidaných chemických látek, konzervantů, barviv a přebytečného cukru nebo soli.
Objevte výhody domácího sušení

Usuším širokou škálu surovin

Jsem poměrně objemná a pojmu dost surovin najednou. Můžete si tak pochutnat na všem, co máte rádi anebo si usušit velkou úrodu ze zahrádky na pozdější mlsání. Sušené produkty lze využít mnoha způsoby podle toho, jestli sušíte sladké nebo slané. Fantazie si meze neklade a lze z nich vyrobit kořenící směsi, dochucovadla, čaje, chipsy, přidat je do olejů nebo do kaší, jogurtů, mléka, sušenek a mnohé další. A co vše usuším? Maso, jakékoliv ovoce, zeleninu a houby, bylinky, květiny, sušenky a placky.
Usuším širokou škálu surovin

Mám jednoduché a přehledné ovládání

Nemusíte se bát složitého nastavení! Nakrájejte ingredience, naskládejte je na podnosy a třemi tlačítky regulujete teplotu, kterou umožňuji v rozmezí 35-70 °C, čas a jeho odpočet pro automatické vypnutí. Celý chod zobrazuji na LED displeji a můžete ho pohodlně upravovat dle potřeby. Je to velice snadné a rychlé zároveň!
Mám jednoduché a přehledné ovládání

Disponuji super kvalitou

Vysoká kvalita mi umožňuje být odolnou sušičkou potravin, která je vyrobena z těch nejlepších materiálů. Ty mi přináší dlouhou životnost a efektivní výsledky. Mé tělo je vyrobeno z odolného plastu, na které je možno vložit 5 sušících podnosů s nastavitelnou výškou. Podnosy jsou průhledné, abyste měli celý proces sušení vždy před očima.
Disponuji super kvalitou


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SFD 851GR

Vložit recenzi

Sencor SFD 851GR