ETA 5762 90001

0000109645

8590393335862

Eta

Novinka

Plně automatická vakuovačka • příkon 110 W • síla odsávání max. -0,8 bar • funkce samostatného vakuování a svařování • režim pro suché a vlhké potraviny • funkce volitelné doby vakuování  Celý popis

Není skladem

1 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Plně automatická vakuovačka ETA Caza černá vám umožní bezpečně uchovávat a prodloužit životnost potravin, které si zachovají svou chuť, aroma i veškeré vitamíny a minerály. Skvěle se hodí pro vakuování suchých i vlhkých potravin. Má k dispozici možnost automatického vakuování pro uchovávání potravin, samostatného svařování pro ochranu důležitých dokumenty nebo léků a také funkci Pulse pro manuální odsátí vzduchu. Maximální délka sváru dosahuje až 30 cm.

ETA Caza se velice snadno ovládá pomocí velkých a přehledných tlačítek. Bezpečnostní tepelná pojistka zabrání přehřívání přístroje. Světelná signalizace upozorní na provoz a zvolenou funkci. V balení naleznete i 10 kusů vakuovací sáčků, které lze po umytí použít opakovaně. Přívodní kabel je dlouhý 1 m a na spodní straně vakuovačky naleznete praktický prostor pro jeho uložení.

product_4558212.jpg

Klíčové vlastnosti:

  • Plně automatický provoz: jedním stiskem tlačítka pevně uzavře a zajistí fólii, odsaje vzduch a zataví spoj
  • Funkce samostatného vakuování potravin
  • Funkce samostatného svařování pro ochrannu cenných dokumentů, šperků a léků například před vlhkostí při cestování
  • Režim pro suché a vlhké potraviny
  • Funkce Pulse pro možnost volitelné doby vakuování
  • Vakuovací sáčky jsou součástí balení a lze je po umytí použít opakovaně
  • Možnost externího vakuování, kompatibilní s krabičkami ETA Atmos 
Šetřete místo i svou peněženku s plně automatickou vakuovačkou ETA Caza. 

Urychlené marinování

Víte, že s vakuovačkou ETA Caza můžete i marinovat, a to za mnohem kratší dobu? Po namarinování stačí maso vložit do sáčku a s pomocí vakuovačky ETA Caza z něj odsát vzduch. Vytvořené vakuum způsobí roztažení masových vláken a tím zlepší a urychlí vstřebávání marinády. 

Vaření ve vodní lázni

Sáčky jsou vhodné i pro metodu vaření Sous-Vide. Potřebné suroviny stačí zavakuovat a poté vložit do vodní lázně zahřáté na požadovanou teplotu. Výsledkem bude neobyčejně měkké a šťavnaté jídlo plné chuti, přesně jako z luxusní restaurace.

Ušetří místo i vaši peněženku

Vakuováním potravin zmenšíte jejich objem a lépe je tak uskladníte například v lednici nebo mrazáku. Vakuovačku ETA Caza přitom můžete využít na téměř jakékoliv potraviny (maso, sýry, zeleninu, ovoce, kávu, bylinky, koření a další přísady do jídel, hotová jídla, obědy, svačiny). Stane se tak vašim neocenitelný pomocník při přípravě jídel do zaměstnání, na cestování, kempování, grilování atd. Navíc s jejím využitím zabráníte i nechtěnému plýtvání a vyhazování jídla. 

Praktické příslušenství 

V balení naleznete 5 kusů vakuovacích sáčků o rozměrech 22 × 30 cm a 5 kusů o rozměrech  22 × 35 cm. Po použití je lze umýt a opětovně použít. K vakuovačce ETA Caza si můžete dokoupit i praktický vakuovací box ETA Atmos a využít tak funkci externího vakuování, která se skvěle hodí k marinování nebo třeba uchovávání velmi měkkého ovoce. 

*Obrázky popisu jsou ilustrativní, barva černá

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
 Příkon
110 W
Funkce odsávání vzduchuAno
Dvojitý svárNe
Světelná signalizaceAno
Fólie / sáčky součást baleníAno
ZnačkyETA
Rozměry výrobku
Šířka výrobku40.0 cm
Výška výrobku10.0 cm
Hloubka výrobku18.0 cm
Hmotnost výrobku1.8 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku41.0 cm
Výška výrobku19.0 cm
Hloubka výrobku12.0 cm
Hmotnost výrobku2.4 kg
Dokumentace k tomuto produktu
ETA57629000x - PL_czStáhnout / (307.72 kB)
Dodatek k návodu ETA5762 CAZAStáhnout / (1.33 MB)
ETA_5762_manual_CZ+SK+GB+H+PL+DStáhnout / (4.54 MB)
BarvaČerná
Příkon110 W

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

ETA 5762 90001

Vložit recenzi

ETA 5762 90001