EXTOL PREMIUM 1070W 8897211

0000100034

8595126990141

Extol

Novinka

Polyfúzní svářečka EXTOL PREMIUM 1070W 8897211 je určena k nahřívání konců termoplastických trubek a tvarovek, nejčastěji z polypropylenu (PP-R, PP-RCT atd.) nebo z polyethylenu (PE) za účelem jejich pevného spojení (tzv. hrdlové spojení). Polyfúzním svařováním (spojováním) trubek vzniká homogenní spoj o vyšší pevnosti, než má trubka. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

1 749 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Polyfúzní svářečka je určena k nahřívání konců termoplastických trubek a tvarovek, nejčastěji z polypropylenu (PP-R, PP-RCT atd.) nebo z polyethylenu (PE) za účelem jejich pevného spojení (tzv. hrdlové spojení). Polyfúzním svařováním (spojováním) trubek vzniká homogenní spoj o vyšší pevnosti, než má trubka. Svářečka nalézá uplatnění při provádění instalatérských činností jako je např. zřizování nových rozvodů vody, výměny části potrubí apod.

Vyznačuje se vysokým výkonem 1070W a regulátorem/vypínačem, jímž je možné nastavit potřebnou tavící teplotu dle materiálu trubek. Je vybavena elektronikou, udržující teplotu bez kolísání přesně na nastavené hodnotě. Pro zvýšení bezpečnosti při práci jsme vybavili svářečku speciální pojistkou, která zabraňuje přehřátí a zničení nahřívacího trnu. Díky zřetelným indikátorům okamžitě vidíte, zda je nástroj připojen k síti a kdy je zahřátý na požadovanou teplotu. Součástí dodávky jsou čtyři nástavce s dvojitou teflonovou antiadhezní úpravou, která prodlužuje životnost. Jsou určeny pro rozměry trubek 16, 20, 25 a 32 mm. V případě potřeby lze nástavce jednotlivě dokoupit. Svářečka s příslušenstvím je uložena v pevném plechovém kufru, který usnadní transport a ochrání přístroj.

Klíčové vlastnosti

  • Vysoký výkon 1070 W a regulátor teploty
  • Elektronika udržující teplotu bez kolísání přesně na nastavené hodnotě
  • Speciální pojistka zabraňující přehřátí a zničení
  • Čtyři nástavce s dvojitou teflonovou antiadhezní úpravou pro rozměry trubek 16, 20, 25 a 32 mm
  • Světelné indikátory připojení k síti a zahřátí na požadovanou teplotu
  • Dlouhý napájecí kabel
  • Plechový kufr

Technické parametry

Hmotnost:0,8kg
Napětí/frekvence:230V/50Hz
Párové nástavce:⌀16, 20, 25, 32mm
Příkon:1070W
Teplota:240-300°C
V kufru:ano
Značka:EXTOL PREMIUM

Extol Industrial představuje nářadí určené pro každodenní nasazení v domácnostech i průmyslové sféře. Tyto stroje procházejí přísnými zátěžovými testy a jejich robustní konstrukce a prvotřídní komponenty z nich dělají odolné a spolehlivé partnery v náročných podmínkách. 


Extol Industrial používá prvotřídní materiál - a rozhodně na něm nešetří. Kalená ocel použitá oproti běžnému nářadí při výrobě klíčových dílů nejen zvyšuje jejich odolnost, ale zlepšuje jejich funkci a zamezuje zaseknutí materiálu. Stroje jsou konstruovány tak, aby s rezervou vydržely tvrdé zacházení a dlouhodobé každodenní nasazení.


Extol

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

EXTOL PREMIUM 1070W 8897211

Vložit recenzi

EXTOL PREMIUM 1070W 8897211