Sencor SLE 32S800TCSB

0000106193

8590669313709

SENCOR

Novinka

Smart televize, úhlopříčka 80 cm (32"), HD Ready rozlišení, Wi-Fi a Bluetooth, DVB-T/T2/C/S/S2 tunery, 3× HDMI CEC (1 × ARC), AV in, RJ45, optický výstup, 2x USB 2.0 (5 V ⎓ 0.5 A), sluchátkový výstup 3,5 mm Jack HDMI CEC SIMPLINK, rozhraní CI+
Celý popis

Není skladem

4 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Pokud hledáte TV, která se Vám postará o mimořádný obraz, zvuk i zábavu – pak jste tu správně! Usaďte se, zapněte televizor Sencor a užívejte si.

  • HD Ready rozlišení
  • webOS SMART TV
  • Al ThinQ hlasový asistent

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Přátelské a intuitivní prostředí

Televizor disponuje chytrým a intuitivním rozhraním WebOS, jehož fungování je svižné a díky kterému si můžete snadno prohlížet webové stránky nebo stahovat a používat zvolené aplikace či hry. Rovněž máte přístup do filmoték Netflix či Amazon Prime video a nechybí ani přístup ke službám IPTV poskytovatelů.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Dostupné aplikace

Snadno si můžete prohlížet webové stránky nebo stahovat a používat Vámi zvolené aplikace či hry, které jsou dostupné prostřednictvím předinstalovaného obchodu. Nechybí tu NEXFLIX, Amazon Prime video, Youtube ani české Skylink CZ, Televize Seznam, SledovaniTV, Pohádky, Lepší.TV, Kuki a další.

  • NETFLIX s touto předinstalovanou aplikací můžete sledovat tolik filmů a pořadů, kolik jen chcete, kdykoli budete chtít, a to vše navíc bez jedné jediné reklamy! Netflix poskytuje jak licencovaný obsah, tak i vlastní výrobu, díky tomu je v jeho nabídce již více než 4500 filmů, seriálů a dokumentů. To vše za nízký měsíční poplatek.
  • YOUTUBE je největší internetový server pro sdílení videí. Své oblíbené kanály a videa nyní můžete pohodlně sledovat také přes aplikaci přímo ve Vašem televizoru Sencor. Vše můžete jednoduše ovládat dálkovým ovladačem z pohodlí gauče.
  • Technologie ThinQ Al od LG je tu, abyste si sledování televize mohli užít na maximum. Jak to? Prostřednictvím zvoleného hlasového asistenta totiž můžete ovládat svou propojenou domácnost a užívat si zábavu podle svého vkusu. Podpora Google Assistant, Alexa nebo Apple Airplay je samozřejmostí.

Konektivita

Chytré rozhraní televizoru Vás nadchne a upoutá Vás svou intuitivností a svižným fungováním. Samozřejmostí je u tohoto televizoru připojení do sítě přes LAN kabel anebo prostřednictvím bezdrátové Wi-Fi technologie. Samozřejmostí je pak i podpora technologie Bluetooth, díky které můžete televizor snadno propojit s každým zařízením, které tuto technologii také podporuje (mobil, tablet, počítač, hi-fi soustava a mnoho dalších).

Podpora HbbTV

Televizor podporuje technologii hybridního televizního vysílání, tzv. Hbb TV, což je spojení digitálního televizního vysílání a širokopásmového internetu, které vám otevírá širokou škálu možností sledování Vašich oblíbených pořadů a seriálů z archívů televizních stanic, které toto vysílání podporují. Nabídka aplikací v menu Hbb TV je navíc neustále rozšiřována, takže se máte pořád na co těšit.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Klíčové vlastnosti

32“ SMART LED televizor s rozlišením HD Ready (1366 x 768 px). Úhlopříčka 32“/80 cm. Podpora HDR10. Odezva 8 ms. Široké pozorovací úhly 178°/178°. Digitální hřebenový filtr. Dynamické potlačení šumu a adaptivní odstranění prokladu. Smart rozhraní: webOS Smart TV 5.0, HDBO Max, Netflix, Prime Video, YouTube, Skylink CZ, Televize Seznam, Sledování TV, Pohádky, Lepší.TV, Kuki. LG ThinQ s aplikací na chytrý telefon a Hbb TV. Konektivita: Wi-Fi, Miracast, Airplay, Bluetooth v5.0, Al ThinQ hlasový asistent, podpora Google Assistent a Amazon Alexa. Typ tuneru DVB-C/T2/S2. Skylink FastScan ladění. Zvuk o výkonu 2x 8 W. Dolby Digital Plus, ekvalizér. Ostatní funkce: nahrávání na disk a přehrávání z disku (2x USB port), Timeshift, EPG, teletext, hodiny, časovač, rodičovský zámek, hotelový režim. VESA 200 x 100. Energetická třída F. Obsah balení - základní ovladač, rychlý průvodce, stojan.

Technické parametry

Energetická třídaF
Smart TVAno
Typ obrazovkyLED
Úhlopříčka v palcích32 "
Úhlopříčka v cm80 cm
RozlišeníHD READY 1366x768
Doba odezvy8 ms
Tuner pozemní TV (DVB-T)DVB-T/T2 HEVC
Tuner kabelové TV (DVB-C)DVB-C
Satelitní tuner (DVB-S)DVB-S/S2
Konverze 2D/3DNe
USB2 x
Přehrává z USBVideo/Foto/MP3
Pozorovací úhel178°/178°
Časovač vypnutíAno
DLNAAno
Ethernet (LAN)Ano
WiFiINTEGROVANÁ
CI slotAno
Připojení sluchátekAno
Počet HDMI3
Výška47,2 cm
Šířka72 cm
Hloubka19,1 cm
Rozměry bez podstavce (VxŠxH)43x72x9 cm
Hmotnost3,7 kg


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SLE 32S800TCSB

Vložit recenzi

Sencor SLE 32S800TCSB