Philips Series 3000 HC3510/15

0000092551

8710103859703

Philips

Novinka

Dosáhněte perfektně zastřižených vlasů snadno a pohodlně. Zastřihovač se samoostřicími ocelovými břity pracuje rychle, přesně a nabízí 13 různých délek střihu. Celý popis

Není skladem

749 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Zastřihovač vlasů Philips nabízí rychlé a přesné zastřižení vlasů. Je vybaven samoostřicími ocelovými břity, jež zajistí perfektní a přesný výsledek dle vašich představ. Délku střihu si můžete zvolit ze 13 různých nastavení délky, dosáhnete tak velmi krátkého i delšího sestřihu. Speciální technologie Trim-n-Flow se stará o nepřetržité stříhání bez nutnosti odstraňování vlasů, zatímco ergonomická rukojeť zajistí pohodlnou práci.

Super ostré břity

Samoostřící ocelové břity použité v tomto zastřihovači nabízejí perfektní výkon, dlouhou životnost a dvakrát rychlejší zastřižení. Technologie DualCut si za pomocí oboustranné stříhací jednotky poradí s jakýmkoli typem vlasů.
Super ostré břity
13 nastavení délky

13 nastavení délky

Požadovanou délku střihu si díky nastavitelnému hřebenu snadno nastavíte přímo na přístroji. Zvolit si můžete od 0,5 do 23 milimetrů – celkem zastřihovač nabízí 13 různých délek. Součástí je navíc speciální hřeben na bradku. 

Stříhání bez přerušení

Díky technologii Trim-n-Flow se můžete těšit na nepřetržitou a bezvadně rychlou práci. Hřeben zabraňuje zaseknutí vlasů v zastřihovači, nemusíte se proto zdržovat s jeho čištěním. 
Stříhání bez přerušení
Rukojeť pro pohodlný úchop

Rukojeť pro pohodlný úchop

Zastřihovač se chlubí ergonomickým designem, který splňuje pohodlné a bezproblémové používání. Břity jediným klepnutím snadno vyjmete a omyjete

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Philips Series 3000 HC3510/15

Vložit recenzi

Philips Series 3000 HC3510/15