-21 %Ušetříte
500 Kč

Fieldmann FZR 2028-E Elektrická sekačka

0000080976

8590669265756

Fieldmann

Novinka

Elektrická sekačka nabízející 3 pozice nastavení výšky sečení v rozpětí 20 – 60 mm. Fieldmann FZR 2028-E s příkonem 1300 W a záběrem 32 cm disponuje plastovým sběrným košem o objemu 30 l s ukazatelem naplnění. Transportní madlo je v těžišti sekačky.  Celý popis

Není skladem

1 899 Kč

2 399 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Elektrická sekačka FIELDMANN FZR 2028-E nabízí kvalitní stroj, který se vám nejlépe odvděčí na menších  travnatých plochách nebo malých zahrádkách. Nízká pořizovací cena, ekologický a tichý provoz, malá hmotnost a snadná manipulace jsou hlavními přednostmi této elektrické sekačky. Výšku seče můžete nastavit v rozsahu 20–60 mm. Kvalitní ocelové šasi zvyšuje její odolnost i životnost stejně jako kola uložená v kuličkových ložiscích.

Klíčové vlastnosti

  • Elektrická sekačka se silným elektromotorem
  • Ideální pro menší travnaté plochy o velikosti 600 m2
  • Nastavitelná výška sečení ve třech polohách
  • Široký záběr a objemný sběrný koš

Příkon motoru:

1 300 W

Výška sečení:

20-60 mm

Výškově nastavitelné madlo:

ANO

Technické parametry

Záběr32 cm
Výkon motoru1300 W
Hmotnost8.8 kg
Doporučená plocha600 m2
Objem koše30 l
Centrální nastavení střihune
Pojezdne
ŠasiPlast
Maximální výkon1.3 kW
Kuličková ložiskane
BarvaZelená
Příkon1300 W
PojezdNe
Záběr sekání32 cm
Pro travnaté plochy do600 m²

Značka Fieldmann si dokázala od roku 2011, kdy začala působit na českém trhu, vybudovat pověst spolehlivého a osobitého pomocníka při péči o dům a zahradu. Široký sortiment nářadí v typické zelenožluté barvě vyhovuje především dynamickým a moderně smýšlejícím lidem, kterým dokáže usnadnit i zpříjemnit práce kolem domu, zahrady, ale i v bytě, dílně nebo garáži.


Nářadí značky Fieldmann vyniká vysokou kvalitou, bezpečným a snadným ovládáním i ergonomií, díky níž se s jednotlivými nástroji perfektně pracuje a dobře padnou do každé ruky. Zákazníci oceňují i svěží a moderní design značky a samozřejmě také cenovou dostupnost jednotlivých výrobků.


Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.


Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.



Fieldmann-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Fieldmann FZR 2028-E Elektrická sekačka

Vložit recenzi

Fieldmann FZR 2028-E Elektrická sekačka