Ochlazovač vzduchu SENCOR SFN 6011WH

0000074127

8590669227198

SENCOR

Novinka

Ochlazovač vzduchu, 3 funkce v jednom: letní ventilátor, zvlhčovač vzduchu, ochlazovač vzduchu, možnost vypnutí funkce zvlhčování vzduchu, zvlhčovací/chladící okruh s vodním čerpadlem, 3 rychlosti (nízká, střední a vysoká), dálkové ovládání, časovač pro automatické vypnutí s ukazatelem zbytkového času (1h, 2h, 4h, 8h), vyjímatelný prachový filtr, vyjímatelná nádržka na vodu o objemu 6l Celý popis

Není skladem

2 799 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

SENCOR SFN 6011WH

Zpříjemněte klima ve své domácnosti s kvalitním ochlazovačem vzduchu. SENCOR SFN 6011WH v bílé barvě nabízí hned 3 funkce – letní ventilátor, zvlhčovač vzduchu a ochlazovač. Zvlhčování vzduchu se dá samozřejmě podle potřeby vypnout. Ze 3 rychlostí si určitě vyberete tu, která vám bude nejvíc vyhovovat. Užívání vám zpříjemní také časovač pro automatické vypnutí s ukazatelem zbytkového času. Přehledný dispej s LED podsvícením vám ukáže všechny potřebné informace. Vzduch je ochlazovačem SENCOR SFN 6011WH distribuován rovnoměrně díky nastavitelné čelní mřížce s funkcí SWING.

Klíčové vlastnosti ochlazovače SENCOR SFN 6011WH

  • Ochlazovač vzduchu se třemi funkcemi a třemi režimy
  • Vyjímatelný filtr i nádrž na vodu o objemu 6 litrů
  • Můžete použít i chladící náplň
  • Díky kolečkům a madlu se s přístrojem snadno manipuluje
  • SENCOR SFN 6011WH má dálkové ovládání

SENCOR SFN 6011WH zpříjemní domácnosti

Zvolit si můžete také jeden ze 3 provozních režimů. Režim Normal bude chladit konstantně nastavenou intenzitou. S režimem Natural si budete připadat jako v přírodě, neboť imituje lehký vánek. Režim Sleeping vám umožní usínat s příjemným klimatem kolem sebe. SENCOR SFN 6011WH má ukazatel vodní hladiny, vyjímatelný prachový filtr a vyjímatelnou nádrž na vodu. V případě, že je nádrž prázdná, se automaticky vypne zvlhčování či ochlazování. S přístrojem se snadno manipuluje.


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Ochlazovač vzduchu SENCOR SFN 6011WH

Vložit recenzi

Ochlazovač vzduchu SENCOR SFN 6011WH