Sencor SVC 190R

0000072847

8590669104376

SENCOR

Novinka

Ruční vysavač Sencor SVC 190R červený, bateriový, doba provozu 15 min, omyvatelný permanentní filtr, kartáčová hubice, štěrbinová hubice, nástavec pro vysávání mokrých nečistot. Celý popis

Není skladem

549 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Sencor SVC 190R

Zapomeňte na smetáček a lopatku. Nyní můžete pohodlně vysávat rozsypané smetí či prach i ve vyšších místech, například na kuchyňské lince nebo podél oken. Vyzkoušejte bezdrátový ruční vysavač od společnosti Sencor, jenž vás zaujme svým kompaktním lehkým provedením i silným výkonem.

Suché i mokré vysávání

Vysavač si hravě poradí se suchými i mokrými nečistotami. Na jedno nabití zvládne vysávat až 15 minut, máte tedy více než dostatek času na úklid rozsypaného cukru nebo prachu z parapetu. Nezdržujte se pravidelnou výměnou filtru. Ten zdejší je permanentní, v případě potřeby jej snadno vyndáte a umyjete pod proudem vody, aby byl opět čistý a připravený k dalšímu používání.

Součástí příslušenství jsou kartáčová a štěrbinová hubice a nástavec pro vysávání mokrých nečistot. Jednoduše zacvakněte zvolený nástavec do těla přístroje a úklid může začít.

Co najdu v balení?

• ruční vysavač
• kartáčovou hubici
• štěrbinovou hubici
• nástavec na mokré nečistoty
• dobíjecí základnu s adaptérem (možnost připevnit na stěnu)

Technické parametry

Provedeníbezsáčkové
Příkon45 W
Vysávánísuché+mokré
Typ vysavačeruční
Objem sáčku/nádoby0,5 l
Barvačervená,vínová


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SVC 190R

Vložit recenzi

Sencor SVC 190R