Electrolux EEWA 7700W

0000107683

7332543543045

Electrolux

Novinka

Sofistikovaná varná konvice umožňující volbu optimální teploty pro jakýkoli druh čaje či kávy. Samozřejmý je moderní design, snadná manipulace a odnímatelný filtr vodního kamene Celý popis

Není skladem

1 499 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Pokud si i vy potrpíte na kvalitní zelený, nebo černý čaj, pak jistě oceníte varnou konvici, která vám přípravu vašeho oblíbeného nápoje usnadní. Ponoření sáčku čaje do vody té správné teploty dá krásně vyniknout jeho chuti a vůni. Díky tomuto modelu budete mít kdykoli a kdekoli k dispozici optimální teplotu pro konkrétní druh čaje, což jistě ocení nejen znalci a příznivci tohoto zdravého a lahodného nápoje. Konvice je samozřejmě univerzální. Vítaným bonusem navíc je systém uložení šňůry, který vám v mnoha případech usnadní manipulaci. Odnímatelný filtr vodního kamene se naopak postará o dokonalou čistotu, takže si bez problému můžete kdykoli vychutnat brilantně čisté nápoje bez stop kamene.

Dopřejte si lahodný čaj nejen o páté

Konvice vám nabídne důmyslný systém přesného ovládání pro optimální teplotu vody pro přípravu vašeho oblíbeného nápoje. Teplotu můžete regulovat v reálném čase díky signalizaci. Správná teplota vody zajistí ideální chuť a vůni.

Dopřejte si lahodný čaj nejen o páté

Moderní a praktický design

Kromě moderního designu, který se hezky sladí s vašimi dalšími kuchyňskými spotřebiči, budete jistě pozitivně kvitovat také dostatečný objem konvice. Během okamžiku vám připraví dostatek vody pro rychlou a snadnou přípravu těstovin, nudlí, nebo čehokoli dalšího. Snadná manipulace je zajištěna díky promyšlenému systému uložení šňůry.

Moderní a praktický design

Filtr vodního kamene

Známe to asi všichni. Čas od času se i v konvici objeví ulpívající částečky usazeného vodního kamene. Pro jejich filtraci slouží filtr vodního kamene. Aby i ten váš zůstal opravdu dokonale čistý, pak je nejlepším řešením odnímatelný filtr, který můžete snadno vyčistit. Dopřejte si čisté a chutné nápoje bez kompromisů.

Filtr vodního kamene

Electrolux je švédský koncern se sídlem ve Stockholmu, největší světový výrobce domácích a profesionálních spotřebičů.Působí na více než 150 světových trzích, kde ročně prodá přes 40 milionů výrobků. Mezi výrobky společnosti Electrolux patří chladničky, myčky, pračky, sporáky, klimatizace a malé spotřebiče, například vysavače. Společnost prodává své výrobky pod mnoha značkami — Electrolux, AEG, Zanussi, Eureka a Frigidaire a další.


Z historie


V roce 1901 byla ve Stockholmu Svenem Carlsonem založena společnost Lux AB na výrobu kerosinových lamp. Jelikož konkurence byla veliká, mimo jiné z důvodu nástupu elektrických sítí, uvedla společnost na trh do té doby relativně málo známý produkt – vysavač. První myšlenky na moderní vysavač se zrodily v roce 1908 ve Vídni. Švédský obchodník Axel Wenner-Gren byl na návštěvě města, když zahlédl zvláštní vypadající stroj ve výkladu – vysavač americké značky Santo, který sestával z motoru a čerpadla. Vážil 20 kilo a prodával se za cenu přibližně 73 amerických dolarů.


Hovorový výraz pro vysavač — „lux“ je odvozen právě z původního názvu společnosti.



electrolux-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Electrolux EEWA 7700W

Vložit recenzi

Electrolux EEWA 7700W