SENCOR SRM 0610WH

0000078362

8590669242856

SENCOR

Novinka

Rýžovar s napařovacím košem pro vaření v páře. Sencor SRM 0610WH vyniká funkcí Keep Warm uchová rýži teplou až 6 hodin. Na provoz přístroje a udržování teploty vás upozorní světelné kontrolky. Hrnec je vhodný pro přípravu všech druhů rýže včetně rýže na sushi. Celý popis

Není skladem

499 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Rýžovar Sencor SRM 0610WH vám uvaří jakýkoliv druh rýže rychle a bez starostí. Ve vyjímatelné vnitřní nádobě s nepřilnavým povrchem o objemu 0,6 l připravíte až 450 g skvělé a chutné rýže. Po dovaření dochází k automatickému přepnutí na funkci Keep Warm, díky které si hotová rýže zachová teplotu vhodnou k servírování

Na vaření všech druhů rýže 

O bezpečný chod se postará trojnásobný bezpečnostní systém, který zahrnuje ochranu proti přehřátí, ochranu proti vyvaření vody a automatické vypnutí po dovaření. O tom, že je spotřebič v provozu, vás spolehlivě informují světelné kontrolky, protiskluzové nožičky zajistí stabilitu. V rámci příslušenství obdržíte speciální špachtli na lžíci, odměrku na rýži a vodu a parní koš, ve kterém připravíte jakoukoliv chutnou přílohu vařenou v páře. Samozřejmostí je průhledné víko s otvorem pro výstup páry a tepelně izolované rukojeti po obou stranách přístroje.

Technické parametry

Funkcevaření, vaření v páře
Objem0.6 l
Nastavitelná teplotane
Funkce udržení teplotyano
Funkce automatického vypnutíano
Displejne
Příkon300 W
Barvabílá
Smartne

BarvaBílá
Příkon300 W
Objem0,6 l
Výška22 cm
Šířka26,1 cm
Délka21 cm


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Hyundai RC 060 bílý