ETA 9166 90020 Storio

0000079406

8590393254460

Eta

Novinka

Topinkovač ETA 9166 90020 Storio pro 2 ks topinek, možnost volby času ohřevu - 7 stupňů, rovnoměrné opékání chleba z obou stran, funkce rozmrazování, funkce opětovného ohřevu, tlačítko STOP pro okamžité ukončení, světelná signalizace provozu, příkon 930W Celý popis

Není skladem

1 199 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Máte rádi topinky? A ladíte svou kuchyň do retro stylu? Tak se vám určitě zalíbí topinkovač STORIO značky ETA o příkonu 930 W. Dopřeje vám rovnoměrné opékání až 2 kusů chleba z obou stran.

storio

Zmrazené pečivo není problém

Díky funkci rozmrazování pečiva za použití nástavce si můžete nechat pečivo rozpéct a nemusíte čekat, až se vám rozmrazí při pokojové teplotě. Topinkovač má funkci opětovného ohřevu již hotových topinek. Můžete si tedy bez obav topinky opakovaně ohřívat. 

Dopřejte si topinky dle vašich představ

Míru propečení chleba si můžete vybrat pomocí 7 stupňů dle svého výběru. Tlačítko STOP vám umožní ohřev okamžitě ukončit. Praktickým doplňkem topinkovače STORIO značky ETA je vyjímatelná zásuvka na drobky. Pro zjištění provozu topinkovače slouží světelná signalizace. Ukrývá v sobě také prostor pro navinutí síťového kabelu.

Vybavte si kuchyň celou v retro stylu 

V rámci STORIO edice ETA poskytuje k topinkovači i kuchyňský robot, rychlovarnou konvici a kombinovanou chladničku ve třech různých barevných kombinacích.

Odkazy

eta

Parametry

Počet topinek2
Materiálkov
Rozmrazováníano
Funkce stopano
Nástavec na pečivone
Miska na drobkyano
Regulace teplotyano
Příkon930 W
Barvačerná
BarvaČerná
Příkon930 W

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

ETA 9166 90020 Storio

Vložit recenzi

ETA 9166 90020 Storio