FIELDMANN FDU 201432-E

0000107858

8590669228720

Fieldmann

Novinka

Víceúčelový vysavač FIELDMANN FDU 201432-E • příkon 1 400 W7,5m akční rádius • bavlněný filtr • 30l kovová nádoba • sání popela do 40 °C • hlučnost 80 dB • podlahová/kobercová hubice • štěrbinová hubice • kartáč Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

2 499 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

product_5437240.jpg

Není vysavač jako vysavač. Víceúčelový model od Fieldmannu můžete sice využít ke klasickému vysávání v bytě, ale jako ryba ve vodě se bude cítit spíše ve vaší dílně nebo na stavbě. Má hned několik vychytávek, které na klasickém podlahovém vysavači nenajdete, a které z něj činí univerzálního pomocníka.

Do garáže, dílny nebo k úklidu auta

Příkon 1 400 W dává tušit, že se jen tak něčeho nezalekne. Základem je třicetilitrová kovová nádoba nejen na prach, ale také na vodu. Ano, tušíte správně - tenhle vysavač bez problémů kromě klasického suchého vysávání zvládne také vysávání mokré. Pokud máte starý koberec, který už je zralý na vyhození, tenhle vysavač může být jeho poslední záchrana. Stejně tak jej využijete k vysátí nejrůznějších tekutin nebo také popela až do teploty 40 °C.

Na práci je vybaven víc než dobře. Plastovou hadici o délce 2,5 metru doplňuje vysouvací hliníková trubice, na kterou lze nasadit jeden ze čtyř nástavců pro pohodlný úklid nejrůznějšího nepořádku. Podlahovou hubici doplňuje štěrbinová, kulatý kartáč a také hubice s kartáčem a stěrkou. V dílně oceníte také elektrickou zásuvku, do které lze připojit například brusku. Jakmile k ní zařízení připojíte a zapnete tlačítko na vysavači, ten se aktivuje při spuštění nářadí. Vysavač tak může posloužit nejen jako prodlužovací kabel, ale také k udržení pořádku na pracovišti. Stačí připojit hadici vysavače na místo pro prachový vak na nářadí a o úklid v dílně máte postaráno.

Klíčové vlastnosti:

  • Přídavná zásuvka na zařízení do 2 000 W
  • Kovová nádoba na vodu a prach s objemem 30 litrů
  • Omyvatelný bavlněný filtr
  • 4 hubice na nejrůznější povrchy a materiály
  • 4 kolečka a madlo usnadňující manipulaci
  • Funkce vytřásání prachu
  • Držáky příslušenství přímo na těle vysavače

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
 Příkon vysavače
1400 W
 Typ filtrace
bezsáčkový, sáčkový
Typ konstrukcepodlahový
 Elektrická zásuvka
Ano
 Objem prachového sáčku nebo nádoby
30 l
 Napájení
síťové (230 V)
Na zvířecí chlupyNe
ZnačkyFieldmann
Rozměry výrobku
Hmotnost výrobku8.6 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku38.0 cm
Výška výrobku69.3 cm
Hloubka výrobku38.6 cm
Hmotnost výrobku8.6 kg
Dokumentace k tomuto produktu
50002994-im-czStáhnout / (4.44 MB)

Značka Fieldmann si dokázala od roku 2011, kdy začala působit na českém trhu, vybudovat pověst spolehlivého a osobitého pomocníka při péči o dům a zahradu. Široký sortiment nářadí v typické zelenožluté barvě vyhovuje především dynamickým a moderně smýšlejícím lidem, kterým dokáže usnadnit i zpříjemnit práce kolem domu, zahrady, ale i v bytě, dílně nebo garáži.


Nářadí značky Fieldmann vyniká vysokou kvalitou, bezpečným a snadným ovládáním i ergonomií, díky níž se s jednotlivými nástroji perfektně pracuje a dobře padnou do každé ruky. Zákazníci oceňují i svěží a moderní design značky a samozřejmě také cenovou dostupnost jednotlivých výrobků.


Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.


Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.



Fieldmann-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

FIELDMANN FDU 201432-E

Vložit recenzi

FIELDMANN FDU 201432-E