Sencor SPP 2100WH

0000073916

8590669225590

SENCOR

Novinka

Zavařovací hrnec s objemem 27 l a plynule nastavitelným termostatem. Sencor SPP 2100WH disponuje kapacitou 14 sklenic o objemu 1 litr, dvojnásobným bezpečnostním jištěním a smaltovaným povrchem, který nemá vliv na chuť připravovaného jídla. Díky skrytému topnému tělesu, můžete v hrnci připravovat i omáčky, polévky nebo horké nápoje, ty si můžete rovnou stočit do hrníčku pomocí kohoutu. Celý popis

Není skladem

2 299 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Udělejte si zásobu vitamínů na zimu se SENCOR SPP 2100WH

Nestíháte spořádat ovocnou a zeleninovou úrodu ze zahrádky a je vám líto přebytečné kousky vyhodit? Ideálním řešením je zavařování nebo příprava džemů či marmelád. Se zavařovacím hrncem Sencor SPP 2100 WH si můžete vybrat ze 2 režimů zavařování - pomocí nastavitelného časového spínače, nebo funkcí nepřetržitého chodu. Hrnec je také vhodný pro přípravu polévek, omáček nebo horkých nápojů.

Sencor SPP 2100WH umí víc než jen zavařovat

Výhodou zavařovacího hrnce Sencor SPP 2100WH je vestavěný výtokový kohout pro stáčení svařeného vína, čaje, punče, nebo jiných horkých nápojů. Rukojeti hrnce jsou tepelně izolované, a tak jej můžete přenášet s horkým nápojem uvnitř a nepopálíte se. Topné těleso je skryté, takže dno hrnce je dokonale rovné a umožňuje naskládat až 14 zavařovacích sklenic, které umístíte na rošt o průměru 31,1 cm.

  • Určený k zavařování a sterilizaci ovoce a zeleniny
  • Vhodný také pro přípravu polévek, horkých nápojů nebo omáček
  • Smaltovaný povrch pro jednoduchou údržbu
  • Výtokový kohout pro stáčení nápojů
  • Tepelně izolované rukojeti proti popálení
  • Skryté topné těleso
  • 2 režimy zavařování – nastavitelný spínač a funkce nepřetržitého chodu
  • Plynule nastavitelný termostat 30–100 °C
  • Automatické řízení teploty
  • Kapacita 14 zavařovacích sklenic s objemem 1 litru
  • Zvuková signalizace při dosažení nastavené teploty
  • Ochrana proti přehřátí
  • Ochrana proti přehřátí při provozu naprázdno

Technické parametry

Příkon1800 W
Objem nádoby27 l
Displejne
Časovačano
BarvaBílá


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SPP 2100WH

Vložit recenzi

Sencor SPP 2100WH