Sencor SPP 3200SS

0000084055

8590669271733

SENCOR

Novinka

Multifunkční zavařovací hrnec s kapacitou 14 zavařovacích sklenic slouží k zavařování a sterilizaci, pro konstantní ohřev nebo k zahuštění džemů. Určitě vás potěší i snadná údržba. Celý popis

Není skladem

2 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Domácí výroba zavařenin umožňuje kontrolu nad množstvím přidaného cukru a jiných ingrediencí jako barviva, aromata, konzervanty a chemické látky v podobě E. Zavařovací hrnec Sencor SPP 3200SS je vhodný k zavařování a sterilizaci ovoce, zeleniny, omáček, džemů, přesnídávek či masa; pro přípravu a konstantní ohřev nápojů, polévek, omáček nebo zahušťování šťáv či džemu. Mezi největší výhody přístroje patří objem 27 litrů, dvojnásobné bezpečnostní jištění a vestavěný výtokový kohout, vhodný pro stáčení svařeného vína, čaje, punče nebo jiných horkých nápojů. Hrnec umožňuje automatickou regulaci teploty pomocí plynule nastavitelného termostatu v rámci 30-100 stupňů. Dozajista vás potěší jednoduchá údržba - hygienická nerezová ocel se snadno čistí a nemá vliv na chuť ani vůni jídla.

S objemem 27 litrů zavařím pěknou porci sklenic

Co s ovocem a zeleninou po úrodném období? Něco sníst, něco zamrazit a samozřejmě i zavařit. Jsem zavařovací hrnec a zavařím kromě kompotů, marmelád a přesnídávek z vaší úrody i různé čalamády, masa, omáčky, vývary a mnohé další. Se svým objemem pojmu až 14 velkých zavařovacích sklenic najednou, a to už je slušná porce surovin. Největší benefit při domácím zavařování je hlavně povědomí o tom, co zavařujete!
S objemem 27 litrů zavařím pěknou porci sklenic

Domácnosti posloužím jako zavařovací hrnec a várnice

Kromě zavařování mohu spolehlivě připravit kávu, čaje, omáčky, polévky, svařák, mošt a pokud jste hodně šikovní, můžete si ve mně uvařit i domácí pivo. Nejen, že tyto dobroty připravím, ale udržuji je i konstantně teplé po dobu, kterou si sami určíte. Veškeré nápoje pohodlně napustím pomocí kohoutku a jejich množství si lze ručně regulovat. Pro nandání dobré porce jídla stačí odejmout plastové víko s praktickým úchopem a nandavání gulášku může začít. Jelikož jsem objemný, můžete mě využít i na větší sešlosti, zabijačku, pro rautové pohoštění atd. Vždy mě jednoduše umyjete a můžete mě používat dál. Můj výrobní materiál je hygienická nerezová ocel, kterou zajišťuji, že při každém použití budu vypadat i vonět jako nový.
Domácnosti posloužím jako zavařovací hrnec a várnice

Pro své fungování využívám dva zavařovací režimy

Pojďme spolu zavařovat a vařit! Umožňuji nastavení dvou režimů. S prvním nastavím čas zavařovaní až na 12 hodin a teplotu 30–100 stupňů a po zapnutí spustím odpočet. O ten druhý se nemusíte vůbec starat, protože s ním udržuji nepřetržitý provoz v teplotě, kterou mi nastavíte. Tento přehledný způsob ovládání si 100% oblíbíte během chviličky. Disponuji displejem, na kterém zobrazuji veškerá aktuální nastavení pro tu nejlepší přehlednost v každém kroku. Veškerá nastavení jsou maximálně snadná a intuitivní prostřednictvím názorných tlačítek.
Pro své fungování využívám dva zavařovací režimyJsem bezpečný s dvojitým jištěním

Jsem bezpečný s dvojitým jištěním

Jelikož intenzivně pracuji, musím být i plně bezpečný pro veškerou manipulaci či případy, že budu zapnutý omylem nebo naopak mě někdo zapomene vypnout po vyčerpání tekutin. Proto mám vysoce stabilní základnu a dvě pojistky, které mi zajišťují plynulý a bezpečný provoz.


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

SENCOR SPP 2200SS