ETA Salvet Animal 1513

8590393259526

8590393259526

Eta

Novinka

Bezsáčkový vysavač ETA Salvet Animal 1513 • ECO motor • příkon 700 W • vysoká míra filtrace • HEPA filtr č. 13 • akční rádius 10 m • univerzální podlahová hubice • parketová hubice • hubice na sběr zvířecích chlupů Celý popis

Není skladem

3 299 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Salvet Animal ETA151390000 je vysoce ekonomický vysavač, od spolehlivé české značky. Tohoto pomocníka si zamilujete i díky úspoře času i spotřebované energie. Ergonomicky tvarovaná rukojeť s integrovanou regulací vedlejšího přisávání vzduchu vám umožní snadnější a lepší manipulaci s vysavačem.

Kvalitní HEPA filtry

Vysavač Salvet Animal funguje opravdu skvěle i díky kvalitním vstupním a výstupním HEPA filtrům (č. 13) , které zachycují i ty nejmenší mikročástice. Proto je vysavač vhodný do domácnosti, kde žijí astmatici či alergici. Pojistka proti nezaložení vstupního HEPA filtru chrání motor před poškozením.

Klíčové vlastnosti:

  • ECO motor se sníženým příkonem pro úsporný provoz a vysokou účinnost vysávání
  • Vysoká míra filtrace pomocí 2 HEPA filtrů
  • Kvalitní HEPA filtr č. 13
  • Velký akční rádius až 10 m ideální pro běžné domácnosti
  • Pojistka proti nezaložení vstupního HEPA filtru chránící motor před poškozením
Bezsáčkový vysavač s extrémně účinnou filtrací a bohatým příslušenstvím!

Energeticky úsporný Salvet Animal

ECO motor se sníženým příkonem 700 W zajišťující úsporný provoz a vysokou účinnost vysávání, bude jen jeden z mnoha důvodů, proč se tento vysavač stane vaším novým partnerem v úklidu domácnosti. Tento vysavač má transparentní nádobu o objemu 2,2 l, která nahrazuje běžné prachové sáčky. Úroveň sacího výkonu můžete regulovat elektronicky. 


 

Velký dosah

Díky dlouhé teleskopické trubici (84,5 cm) a napájecímu kabelu o délce 7 metrů, jenž má na vysavači systém automatického navíjení, dostanete akční rádius až 10 m. Dále disponuje praktickým držadlem a 2 parkovacími polohami (horizontální i vertikální) pro snadnější uložení. Otočné kolečko o 360° vám umožní všestranný pohyb vysavače. Měkčená kolečka zase chrání vaše hladké podlahy před poškrábáním a poškozením.


 

Bohaté příslušenství

Spolu s vysavačem Salvet Animal dostanete univerzální podlahovou hubici s výsuvným kartáčem. Dále se můžete těšit na parketovou hubici z koňské žíně vhodné na tvrdé podlahy (například parkety, plovoucí podlahu, dlažbu, lino atd.), hubici obstarávající sběř zvířecích chlupů, polštářovou hubici zajišťující šetrné očištění měkkých textilních povrchů jako je čalounění nebo polštáře, štěrbinovou hubici vhodnou pro vysávání v úzkých a těžko přístupných místech (například žebra radiátorů, za nábytkem atd.). V neposlední řadě obdržíte dlouhou štěrbinovou trubici, s níž uklidíte opravdu těžko dostupná a úzká místa a kartáček s jemnými štětinkami pomáhající při úklidu jako jsou rámy obrazů atd.

 

product_4652183.jpg


 

Speciální hubice na sběr zvířecích chlupů

 Pokud vlastníte domácího mazlíčka, tak určitě mezi příslušenstvím oceníte nabízenou speciální hubici na sběr zvířecích chlupů


 

Prodloužená záruka 5 let

ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku na motor. Po registraci se tak záruka prodlouží na pět let.


 

Hodnocení vysavačů ETA

U vysavačů ETA 4AAAA: Hodnocení vysavačů ETA probíhá ve zkušebně v Hlinsku, kde jsou již více než 50 let podrobovány testům dle nejpřísnějších kritérií. Prochází zkouškami, které otestují jejich výkonnost při vysávání koberců a tvrdých podlah, stejně jako úroveň filtrace a hlučnost. Výsledné hodnocení tak vyjadřuje celkovou úroveň vysavače ETA. Ty, které uspěly na výbornou ve všech čtyřech kategoriích, nesou označení ETA 4AAAA.

Technické parametry

Obecné informace
 Vysávání
suché
Příkon vysavače700 W
 Hlučnost
70 dB
Regulace výkonuna vysavači
 Objem prachového sáčku nebo nádoby
2.2 l
Určeníostatní, pro alergiky
Filtrace
 Typ filtrace
bezsáčkový
Hubice
TurbokartáčNe
 Typ turbokartáče
nemá
 Hubice na tvrdé podlahy
Ano
Příslušenství
Měkká zadní kolečkaAno
Příslušenství vysavačekartáčová hubice, parketová hubice, podlahová/kobercová hubice, polštářová hubice, štěrbinová hubice
Další parametry
Záruka24 měsíců
Délka kabelu7 m
Provedení trubicekovová teleskopická
Zdroj energiesíťový 230V
Přívodní kabelautomatické navinutí
Napájení vysavače230 V
 Akční rádius/ dosah
10 m
 Distribuce
oficiální ČR
Značka kvality dTestNe
ZnačkyETA
Rozměry výrobku
Šířka výrobku41.5 cm
Výška výrobku28.0 cm
Hloubka výrobku29.0 cm
Hmotnost výrobku6.9 kg
Prodloužená záruka5 let ETA

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Sencor SVC 1025GR