Sencor SRV 9150WH bílý

0000118784

8590669324095

SENCOR

Novinka

Robotický vysavač s mopem Sencor SRV 9150WH bílý • HEPA + molitanový filtr • hlučnost max. 70 dB • 3 rotační kartáče • nádoba na prach 600 ml • nádoba na vodu 350 ml • laserová navigace LiDAR • 3 úrovně mopování • výdrž... Celý popis

Není skladem

8 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Získejte nepřekonatelného pomocníka do domácnosti, který vám zajistí perfektní vysátí i vytření všech podlah bez námahy. Robotický vysavač Sencor SRV 9150WH je vybaven špičkovou laserovou navigací LiDAR, která zaručuje efektivní vysávání ve vašem domě a také několika senzory. Užijte si nejen bezchybný úklid, ale i dezinfekci díky UV-C světlu pro hygienickou čistotu. O pohodlné a intuitivní ovládání se postará mobilní aplikace Sencor HOME a dálkové ovládání pomocí ovladače.

Skvělé výsledky díky kartáčům a baterii

Tento vysavač je vybaven 3 rotačními kartáči (velký centrální kartáč a dva boční kartáče), které dokážou důkladně zlikvidovat prach, drobky, vlasy a další nečistoty. Jeho dlouhotrvající baterie umožňuje až 120 minut nepřetržitého provozu. Navíc si ho zamilujete i pro jeho tichý chod, který nepřesáhne 70 dB. Elegantní bílo zlatá barva robota skvěle zapadne do každého interiéru.

Klíčové vlastnosti:

  • Precizní laserová navigace LiDAR
  • Bezstarostný pohyb robota díky inteligentním senzorům
  • Dezinfekce UV-C světlem
  • 3 úrovně mopování pro dokonalou čistotu
  • Chytrá aplikace Sencor HOME pro komfortní ovládání
  • Plánování úklidu s funkcemi Multi-rooming a Multi-planing
  • Dlouhá výdrž baterie až 120 min.
 Aplikace Sencor HOME vám dává kontrolu nad úklidem podlah vašeho domova.

Laserové navádění pro precizní úklid

Díky pokročilé laserové navigaci LiDAR se váš nový robot bude pohybuje po domě s maximální přesností. Vytvoří si virtuální mapu prostoru pro zajištění optimální trasy a efektivního úklidu.


 

Senzory pro bezstarostný úklid

Kombinací gyroskopu a infračervených senzorů se robot dokáže vyhýbat překážkám, detekovat schodyminimalizovat nárazy a dokonce překonat prahy o výšce až 1,5 cm. Navigační senzor automaticky zajistí, aby se vysavač v případě potřeby vrátil zpět do své nabíjecí stanice. Navíc je schopen inteligentně optimalizovat svou trasu, což šetří energii baterie a zajišťuje co nejefektivnější úklid. Důmyslná kombinace technologií ručí za, že váš vysavač zvládne úklid podlah s maximální profesionalitou a úsporností.


 

Perfektní mopování pro dokonalou čistotu

Nenechte se omezovat pouze vysáváním – s robotickým vysavačem Sencor získáte i dokonalé mopování. Mopovací jednotka s nádržkou na vodu o objemu 350 ml je vybavena elektronicky řízeným vodním čerpadlem. S 3 různými intenzitami dávkování vody (3 úrovně mopování) si můžete přizpůsobit úklid podle svých konkrétních potřeb a míře znečištění. Aby se voda nerozlévala na zem, automatika zajistí, že po dokončení úklidu se průtok vody zastaví. 


 

Aplikace pro ovládání z pohodlí vašeho telefonu

Ovládání vysavače je mimořádně snadné díky chytré mobilní aplikaci Sencor HOME. Stačí pár kliknutí a budete mít vysavač pod kontrolou přímo z telefonu. Nastavujete zde úklidový harmonogram, intenzitu vytírání a sání v každé místnosti, zakázané zóny nebo aktivujte některým z přednastavených programů.


 

Multi-rooming 

Multi-rooming vám umožní plánovat úklid každé specifické zóny zvlášť, což vám dává absolutní kontrolu nad tím, co chcete uklidit a kdy. Můžete si nastavit zóny s omezeným přístupem, odlišnou intenzitu vytírání a sání pro max. zohlední znečištění v jednotlivých místnostech.


 

Multi-planning

Multi-mapping je další skvělou funkcí, která vám přináší flexibilitu v úklidu. Uložte až 5 různých map, například pro různé byty nebo patra, a kdykoliv je potřebujete, jednoduše je načtěte. Tato schopnost vám umožní rychle přepínat mezi různými prostředími bez nutnosti znovu mapovat prostor. 


 

Načasování úklidu pro maximální pohodlí

Zapněte svého vysavače až na cestě do práce a vrátíte se domů k čistým podlahám. S možností načasování úklidu můžete plánovat jeho práci podle libosti.


 

Dezinfekce s UV-C světlem pro zdraví vaší rodiny

Robot má zabudovanou UV lampu vyřazující UV-C světlo. S UV-C světlem zapomenete na nežádoucí viry a bakterie na vašich podlahách. Dezinfekce je rychlá a účinná, takže vaše podlahy budou nejen čisté, ale i hygienicky bezpečné.


Obsah balení

  • Tělo robotického vysavače
  • Nabíjecí základna
  • Mopovací jednotka, stírací podložka
  • Dálkový ovladač
  • Rotační kartáče
  • Akumulátor
  • Síťový adaptér
  • Nádržka na vodu
  • Nádoba na prach
  • HEPA filtr
  • Molitanový filtr

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
 Virtuální zeď
ano, v mobilní aplikaci
 Zdroj energie
aku (Li-Ion)
 Hlučnost
70 dB
 Mopování
Ano
 Objem prachového sáčku nebo nádoby
0.6 l
 Mobilní aplikace
Ano
Použitírobotický vysavač s mopem
 Doba provozu na jedno nabití až
120 min.
Výška10.1 cm
 Druh podlahy
na koberce, na tvrdé podlahy
 Na zvířecí chlupy
Ano
 Plánování úklidu
Ano
 Rozeznávání překážek
bezdotykové, dotykové
Typ navigacelaserová navigace
Barvabílá
ZnačkySencor
Rozměry výrobku
Hmotnost výrobku3.5 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku15.3 cm
Výška výrobku35.0 cm
Hloubka výrobku51.2 cm
Hmotnost výrobku5.2 kg
Dokumentace k tomuto produktu
Návod_8590669324095Zobrazit / (4.41 MB)
BarvaBílá
Objem0,3 l


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SRV 9150WH bílý

Vložit recenzi

Sencor SRV 9150WH bílý