ETA Master 2 PRO 6229 90000 černý

0000119323

8590393341351

Eta

Novinka

Robotický vysavač 4 v 1 ETA Master 2 PRO 6229 90000 černý • vysávání / mopování / dezinfekce / odsání nečistot • HEPA filtr • Li-Ion akumulátor • výdrž až 230 min • hlučnost 65 dB (vysavač) / 84 dB (nabíjecí stanice) Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

12 450 Kč

14 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

S novým výkonným a inteligentním robotickým vysavačem ETA Master II PRO 6229 90000 nebyl úklid domácnosti nikdy jednodušší. Vysavač v sobě ukrývá hned 4 funkce. Zvládne podlahu efektivně vysát, vytřít, vydezinfikovat a po úklidu se sám vrátí do nabíjecí stanice, kde posbírané nečistoty odsaje během několika vteřin do prachového sáčku ve sběrné nádobě. Vysoce kvalitní Li-Ion akumulátor s kapacitou 5 200 mAh umožní, že robot zvládne pracovat až 230 minut

Skvělý výkon zajišťuje digitální motor s extra dlouhou životností. Trojnásobná filtrace s kvalitním HEPA filtrem zachytí i ty nejjemnější částečky nečistot a prachu. Inteligentní laserová navigace zmapuje místnost v celých 360 °. Při práci tak nevynechá jediné místo a úklid se stane ještě důkladnější a efektivnější než u předchozích typů navigace. Robotický vysavač je vybaven i hlasovým doprovodem pro lepší komunikaci, vybrat si tak můžete český či anglický jazyk.

Klíčové vlastnosti:

  • 4 v 1: zvládne vysát, vytřít, dezinfikovat a posbírané nečistoty odsát do sběrné nádoby
  • Vysoce kvalitní Li-Ion akumulátor umožní až 230 min nepřetržitého úklidu
  • Inteligentní laserová navigace zajistí dokonalou orientaci v prostoru
  • Aplikace ETA SMART pro pohodlné ovládání pomocí mobilního telefonu
  • ANTI-COLLISON systém monitoruje překážky a zajišťuje šetrný pohyb v místnosti
  • SMART TECHNOLOGY uchrání robota před pádem ze schodů

  

Posbírané nečistoty odsaje robotický vysavač ETA rovnou do sběrné nádoby. Úklid tak bude naprosto bez práce!

Jednodušší, přitom efektivnější úklid

Úklid domácnosti je efektivnější díky vylepšené laserové navigaci a IR senzory se systémem ANTI-COLLISION. Výpočet vzdálenosti od ostatních předmětů bude přesnější, nemusíte se tak bát otlučeného nábytku či poškození robota. Se svou kompaktní výškou 9,6 cm se ETA Master II PRO pohodlně dostane i pod nižší nábytek. Odolná kolečka s pohonem překonávají nerovnosti a problém mu nedělají ani přechodové lišty a překážky do výšky 1,5 cm. Po vysátí zvládne ETA podlahu i vytřít. Intenzitu zvlhčování si můžete v aplikaci snadno přizpůsobit dle aktuální potřeb. Na jedno naplnění dokáže vytřít plochu o velikosti až 40 m2. K dokonalé čistotě přispěje i zabudovaná UV lampa, která podlahu dezinfikuje a zanechá tak domácnost hygienicky čistou.

Robotický vysavač ETA Master 2 PRO 6229 90000, režimy

Postará se i o posbírané nečistoty

Úklid nebyl nikdy jednodušší. Robotický vysavač ETA se po vysání automaticky vrací do své nabíjecí stanice, která z jeho prachové nádoby vysaje veškeré nečistoty do většího prachového prostoru o objemu 3 litry. To znamená, že vysavač nemusíte po každém úklidu čistit a velkou nádobu stačí vysypat až po cca 10 úklidech!

Robotický vysavač ETA Master 2 PRO 6229 90000, sběrná nádoba

 

Vše si poctivě uloží do paměti

ETA je vybaven skvělou pamětí. Dokáže si naskenovat a uložit až 5 map a je tak ideální do patrových domů. V každém patře lze navíc i nastavit zakázané zóny, kterým se má vyhnout. Vyberte si z 5 režimů úklidu. Pokud se v vysavač v průběhu úklidu vybije, sám si automaticky vyhledá nabíjecí stanici a po 4–5 hodinách bude opět připraven k úklidu. Po dobití bude pokračovat přesně tam, kde skončil

Robotický vysavač ETA Master 2 PRO 6229 90000, vícepatrové mapování 

S aplikací ETA SMART bude úklid hračka

Robotický vysavač ETA  můžete pohodlně ovládat manuálně pomocí dálkového ovladače. Bez aplikace budete mít k dispozici automatický (uklidí celý prostor) a lokální úklid (pohybuje se ve čtverci 1,5 x 1,5 m).  Se stažením aplikace ETA SMART se vám však otevírají široké možnosti využití vysavače. Úklid si můžete dokonale naplánovat díky možnosti nastavení jednotlivých dnů, hodin, navíc s možností nastavení druhu úklidu v dané místnosti. Můžete si nastavit například úroveň sacího výkonu či zvolit intenzitu mopování. Aktuální pohyb a stav vysavače budete mít vždy pod kontrolou díky možnosti sledování. Aplikace navíc zaznamenává i historii úklidu.

 

 

Skvěle vybaven na jakýkoli úklid

 Robotický vysavač ETA je vybaven několika kartáči a nezalekne se tak jakéhokoli úklidu. Hybridní kartáč je vhodný na koberce (s výškou vlasu do 1 cm) i na tvrdé podlahy, využít jej tak můžete na dlažbu, koberec, parkety i linoleum. Jemný kartáč zase využijete na choulostivé podlahy, nebo pro sběr jemného prachu, srsti a vlasů. Gumový lamelový kartáč se hodí na všechny typy tvrdých podlah, posbírá i vlasy a je vhodný i pro mopování. Boční kartáčky se účinně poperou s nečistotami a prachem podél stěn. A po nasazení mopovacího nástavce podlahu i perfektně vytře.

Robotický vysavač ETA Master 2 PRO 6229 90000, příslušenství

Kompatibilita

  • Podpora 2,4 a 5 GHz Wi-Fi sítí
  • Operační systémy Android 6.0 a vyšší, iOS 11.0 a vyšší
  • Aplikace ETA SMART zdarma ke stažení z Google Play nebo App Store 

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
 Virtuální zeď
ano, v mobilní aplikaci
 Zdroj energie
aku (Li-Ion)
 Hlučnost
65 dB
 Mopování
Ano
 Objem prachového sáčku nebo nádoby
3 l
 Mobilní aplikace
Ano
Použitírobotický vysavač s mopem
 Doba provozu na jedno nabití až
230 min.
Výška10 cm
 Druh podlahy
na koberce
 Na zvířecí chlupy
Ne
 Plánování úklidu
Ano
 Rozeznávání překážek
bezdotykové
Typ navigacelaserová navigace
Barvačerná
novinkaAno
ZnačkyETA
Rozměry výrobku
Šířka výrobku35.0 cm
Výška výrobku40.0 cm
Hloubka výrobku52.0 cm
Hmotnost výrobku6.7 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku42.0 cm
Výška výrobku43.0 cm
Hloubka výrobku41.0 cm
Hmotnost výrobku10.2 kg
Dokumentace k tomuto produktu
ETA_6229_manual_CZZobrazit / (8.55 MB)
ETA_6229_prirucka_APP_CZZobrazit / (4.56 MB)
ETA_6229_Voice assistantsZobrazit / (188.07 kB)

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

ETA Master 2 PRO 6229 90000 černý

Vložit recenzi

ETA Master 2 PRO 6229 90000 černý