Fieldmann FZG 3003

0000113803

8590669287611

Fieldmann

Novinka

Zahradní plynový gril Fieldmann FZG 3003 • 3 hořáky • litinový grilovací rošt a deska • piezoelektrické zapalování • teploměr ve víku • velká pracovní plocha • grilovací plocha 49,5 × 36 cm • grilovací výška 86 cm Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

5 499 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Plynový gril Fieldman FZG 3003 se perfektně hodí i na větší zahrady pro početnější rodinu nebo vzácnou návštěvu. Při oslavě narozenin s ním zvládnete vytvořit dost lahodného jídla pro každého. Gril pomocí pojízdných koleček snadno dopravíte na požadované místo na zahradě nebo na terase. Najdete na něm celkem tři hlavní hořáky s piezoelektrickým zapalováním pro snadnou přípravu hned několika pokrmů naráz.

Ve výbavě nechybí ani prostorné postranní odkládací plochy, abyste měli vždy po ruce nádobí, koření i naložené maso pro grilování šťavnatých steaků, hamburgerů nebo ryb, po kterých se na stole ihned zapráší. Potěší i přítomnost kontrolního teploměru přímo ve víku grilu.

Se třemi hořáky snadno obsloužíte i velkou návštěvu

Pokud na zahradě chystáte velkou party či návštěvu širokého příbuzenstva, není problém. Gril se díky hned 3 hlavním hořákům výborně hodí i na náročnou přípravu jídel v situacích, kde je potřeba mít rychle hotových více porcí současně. Hořáky se zapalují snadno pomocí piezoelektrického zapalování, čili stačí pootočit knoflíkem – nepotřebujete po ruce žádný externí zapalovač. Každý z nich má navíc vlastní regulaci teploty, takže pokud grilujete zeleninu a maso současně, můžete si stupeň žáru nastavit přesně dle vašich požadavků. 

Sledovat stupně rozpálení bude hračka

Ve víku grilu se nachází i vestavěný přehledný teploměr, jenž vám s pomocí jednoduché signalizace dá vědět, na jaký stupeň je gril rozpálený. Vy tak budete moci všechny své pochutiny připravit přesně podle jednotlivých požadavků vás i vaší rodiny.

Redukční ventil a propojovací hadice jsou součástí balení.

Parádní zahradní gril se 3 hořáky, s nímž připravíte všechny své oblíbené grilované pochutiny rychle a přesně dle vašich požadavků. Se dvěma kolečky pro snadný převoz kamkoliv.

 

Fieldmann FZG 3003

Klíčové vlastnosti:

  • 3 hořáky pro souběžnou přípravu velkého množství jídla
  • Piezoelektrické zapalování se samostatnou regulací teploty
  • Odkládací prostory pro příslušenství a koření
  • Teploměr ve víku vám umožní perfektně připravit steaky
  • Dvě kolečka pro snadný převoz na požadované místo

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
Výkon (kW)8.1 kW
Hořáky3
Poklopbez okénka
Šířka roštu49 cm
Hloubka roštu36 cm
Materiál roštulitina
Počet poloh roštů1
TeploměrAno
 Odkládací plocha
Ano
Materiál podvozkukov
Druh gril. plochyrošt
Transportní kolečkaAno
Konstrukce griluzahradní
Použití lávových kamenůNe
ZnačkyFieldmann
Rozměry výrobku
Šířka výrobku110.0 cm
Výška výrobku107.0 cm
Hloubka výrobku53.0 cm
Hmotnost výrobku38.0 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku38.5 cm
Výška výrobku58.0 cm
Hloubka výrobku58.7 cm
Hmotnost výrobku22.6 kg
Dokumentace k tomuto produktu
FLM41010417_návodStáhnout / (4.6 MB)

Značka Fieldmann si dokázala od roku 2011, kdy začala působit na českém trhu, vybudovat pověst spolehlivého a osobitého pomocníka při péči o dům a zahradu. Široký sortiment nářadí v typické zelenožluté barvě vyhovuje především dynamickým a moderně smýšlejícím lidem, kterým dokáže usnadnit i zpříjemnit práce kolem domu, zahrady, ale i v bytě, dílně nebo garáži.


Nářadí značky Fieldmann vyniká vysokou kvalitou, bezpečným a snadným ovládáním i ergonomií, díky níž se s jednotlivými nástroji perfektně pracuje a dobře padnou do každé ruky. Zákazníci oceňují i svěží a moderní design značky a samozřejmě také cenovou dostupnost jednotlivých výrobků.


Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.


Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.



Fieldmann-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Fieldmann FZG 3003

Vložit recenzi

Fieldmann FZG 3003