Pánev Ballarini Cortina Granitium 20 cm

Novinka

0000122425

8003150482179

Ballarini

Novinka

Pánev Ballarini Cortina Granitium • 20 cm • nepřilnavý povrch - kámen • 0,5 kg Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

690 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Vysoce kvalitní pánev opatřená odolným nepřilnavým povrchem, který je složený ze čtyř vrstev posílený minerálními částicemi pro zvlášť intenzivní použití. Samozřejmostí je úplná zdravotní nezávadnost, povrch je bez teflonu, PFOA, těžkých kovů a niklu. Na madle je termobod, šikovná vychytávka upozorňující, že je pánev již dostatečně rozpálená. Jídlo tak nebude mastné a také ušetříte za energii

Základem tohoto nádobí s nepřilnavým povrchem je nezávadné hliníkové jádro, jež zajistí dokonalý, rychlý a rovnoměrný rozvod teploty. Spodní tepelná nerezová ochrana a šroub zaručuje bezpečnost a zabraňuje korozi. Pánve i rendlíky se díky ergonomicky tvarované rukojeti pohodlně drží. Nádobí lze také použít do trouby do 160 °C. Pánev je vhodná na všechny tepelné zdroje mimo indukce. Pánev je vhodná do myčky na nádobí - doporučujeme však mytí ruční, tak prodloužíte životnost nepřilnavého povrchu.

Dále doporučujeme

Technické parametry

MateriálNepřilnavý - kámen
Možno použít na indukční vařič?Ne
Průměr20 cm
Váha0,5 kg
Výrobce / DodavatelBALLARINI
Z jakého materiálu je vyrobeno jádro (forma) produktuHliník
Celkový rozměr včetně držadla, rukojeti či ucha36 cm
PFOA-Free - Výrobek neobsahuje Perfluorooktanovou kyselinu?Ano
Průměr dna (vnější)14 cm
Průměr dna (vnitřní)14,5 cm
Vhodné do myčky nádobíAno
Výška4 cm
Produktová řadaCortina Granitium
BarvaŠedá
Hmotnost0,52kg
Průměr20 cm


Společnost byla založena v roce 1889 mužem jménem Paolo Ballarini. V začátcích se ale věnoval výrobě kovových výrobků, jako jsou například klece pro ptáčky. Od roku 1931 se výčet produktů Ballarini zvýšil na 2000 typů kulinářských výrobků. V 60. letech 20. století se společnost rozhodla zaměřit především na výrobky s nepřilnavým povrchem. Od 90. let 20. století společnost opakovaně prosazovala vývoj nepřilnavého nádobí a vytváření inovativních prvků. Mezi které mimo jiné také patří povrch pro využívání na indukčních plotnách nebo Thermopoint, který umožňuje značnou úsporu energie a tím prodlouží i životnost vaší nepřilnavé pánve.


Společnost Nyní


Ballarini je přední značkou výrobců v oboru nepřilnavých pánví. Největší předností značky je spojení s národní Italskou kulinářskou tradicí, kterou vkládají do inovací vlastních výrobků. Pro nepřilnavé nádobí Ballarini platí vyjádření „Budoucnost tradice“. V poslední době se značka Ballarini stala centrem zájmu právě pro její inovované myšlení, které chce značku posunout do každé moderní kuchyně. Pro příklad jeden z výstupů tohoto projektu je Circolo della Qualità (kruh kvality), ve kterém se nachází kulinářští experti, šéfkuchaři, gurmeti stejně jako umělci, spisovatelé a vědci za účelem organizovat různá setkání na podporu kulinářského umění v nejširším obzoru. Neustále se zlepšující produkty a myšlenky společnosti Ballarini pro ty, kteří v sobě našli zalíbení ve vaření a mají rádi kvalitní nádobí.


Ballarini je jedna z nejvýznamnějších továren v Evropě a to nejen díky počtu ručně zpracovaných výrobků (okolo 12 milionů kusů za rok), ale také v oblasti aplikovaných inovativních technik a z hlediska designu. Značka Ballarini zastává hned několik segmentů moderního kulinářství a to vybavením pro domácnost, různých jídelen ale také nádobím pro největší špičku ve svém oboru a to pro šéfkuchaře.



Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Pánev Ballarini Cortina Granitium 20 cm

Vložit recenzi

Pánev Ballarini Cortina Granitium 20 cm