CORTINA rendlík 16cm s ručkou Ballarini

0000072744

8003150482148

Ballarini

Novinka

Špičkový rendlík bez teflonu a s pětiletou zárukou na rovné dno. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

799 Kč

850 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Zcela nová řada našich pánví potěší hned několik vašich smyslů. Osvěžující
design je velmi příjemný na pohled i na dotek a užitné vlastnosti doslova hýčkají
chutě i vůně každého pokrmu. Nepřilnavý, extrémně odolný povrch je ideální pro
zdravé vaření bez tuku a pochutnají si i alergici. A cena? Velmi lehce stravitelná!

Záruka 2 roky, na dno 5 let. Vyrobeno v Itálii, Ballarini.

  • hmotnost - 495g
  • výška - 7,3cm
  • hloubka - 6,9cm
  • objem - 1,3l
  • vnější průměr dna - 13,5cm
  • doporučený průměr plotýnky - 14,5cm
  • celková délka (s madlem/madly) - 32cm



Společnost byla založena v roce 1889 mužem jménem Paolo Ballarini. V začátcích se ale věnoval výrobě kovových výrobků, jako jsou například klece pro ptáčky. Od roku 1931 se výčet produktů Ballarini zvýšil na 2000 typů kulinářských výrobků. V 60. letech 20. století se společnost rozhodla zaměřit především na výrobky s nepřilnavým povrchem. Od 90. let 20. století společnost opakovaně prosazovala vývoj nepřilnavého nádobí a vytváření inovativních prvků. Mezi které mimo jiné také patří povrch pro využívání na indukčních plotnách nebo Thermopoint, který umožňuje značnou úsporu energie a tím prodlouží i životnost vaší nepřilnavé pánve.


Společnost Nyní


Ballarini je přední značkou výrobců v oboru nepřilnavých pánví. Největší předností značky je spojení s národní Italskou kulinářskou tradicí, kterou vkládají do inovací vlastních výrobků. Pro nepřilnavé nádobí Ballarini platí vyjádření „Budoucnost tradice“. V poslední době se značka Ballarini stala centrem zájmu právě pro její inovované myšlení, které chce značku posunout do každé moderní kuchyně. Pro příklad jeden z výstupů tohoto projektu je Circolo della Qualità (kruh kvality), ve kterém se nachází kulinářští experti, šéfkuchaři, gurmeti stejně jako umělci, spisovatelé a vědci za účelem organizovat různá setkání na podporu kulinářského umění v nejširším obzoru. Neustále se zlepšující produkty a myšlenky společnosti Ballarini pro ty, kteří v sobě našli zalíbení ve vaření a mají rádi kvalitní nádobí.


Ballarini je jedna z nejvýznamnějších továren v Evropě a to nejen díky počtu ručně zpracovaných výrobků (okolo 12 milionů kusů za rok), ale také v oblasti aplikovaných inovativních technik a z hlediska designu. Značka Ballarini zastává hned několik segmentů moderního kulinářství a to vybavením pro domácnost, různých jídelen ale také nádobím pro největší špičku ve svém oboru a to pro šéfkuchaře.



Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Bravo B-4931