Flonal soté pánev PIETRA DURA INDUKČNÍ extra hluboká 80 mm, průměr 280 mm

0000063296

8001569091586

Flonal

Novinka

Kuchyňská soté PIETRA DURA vysoká pánev o průměru 28 cm s vnitřním nepřilnavým povrchem se strukturou granitu.  Díky tomuto povrchu lze vařit zcela bez tuku, vařit zdravě a přesto chutně. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

1 099 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Kuchyňská soté vysoká pánev o průměru 28 cm s vnitřním nepřilnavým povrchem se strukturou granitu.  Díky tomuto povrchu lze vařit zcela bez tuku, vařit zdravě a přesto chutně. Ideální pro přípravu soté, omáček, dipů apod.pro 3 - 5 osob. Výrobek je vhodný na elektrické, plynové a sklokeramické varné desky a sporáky, je také vhodný i na indukci. Řada obsahuje zajímavé tvary a novinky, které na trhu v ČR a SR ještě nejsou prodávány. Celkem řada obsahuje 13 položek.

Perfektní vedení a držení tepla

Dělejte si míchaná vejce, steaky či jiné pochoutky rychle, zdravě a hlavně bez připalování. Jednou z klíčových vlastností pánví, které ovlivňují jejich funkčnost je držení a vedení tepla. Pánve Flonal jsou toho důkazem. Například míchaná vejce připravíte během chvíle tak, že pánev rozehřejete (každá pánev je připravena ve chvíli, kdy na ni necháte ze svých prstů kápnout vodu a pokud se z vody udělají kuličky, je připravena), dáte na ni trošičku másla pro lepší chuť a odstavíte ji – po vlití vajec se na pánev pomalu dodělají do stavu, který vám může závidět řada restaurací či kaváren.

Snadná Péče o pánev

Pánve Flonal se vyznačují snadnou údržbou. Určitě tak před vařením nemusíte přemýšlet, zdali ji použít, vzhledem k náročnému čištění, či nikoliv. Po použití ji ještě za horka zchlaďte studenou vodou a zbytky jídla setřete obyčejnou papírovou utěrkou či šetrnou houbičkou – víc není potřeba.

Parametry

Kategorie:Hliníkové pánve
Záruka:2 roky
Hmotnost:1.5 kg
Barva:šedý granit
Indukce:ANO
Objem:3,0 l
Průměr:28 cm
Objem3 l
Průměr28 cm

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

KOLIMAX MRAMORA pánev MRAMORA GREY 28 cm