Eta Sapelo 3013 90000

0000066838

8590393258680

Eta

Novinka

Tyčový mixér Eta Sapelo 3013 90000 o příkonu: 800 W, DC motor, plynulá regulace otáček, tlačítko Turbo, „soft touch“ rukojeť, nerezová mixovací noha, 500ml sekáček, speciální nástavec na mačkání brambor a zeleninových pyré, 2x šlehací metla, 700ml pracovní nádoba Celý popis

Není skladem

1 399 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

S kvalitním příslušenstvím a výbornými funkcemi podává tento tyčový mixér ETA 301390000 SAPELI výborné výsledky při přípravě jídel či nápojů. Příkon mixéru je 800 W. Propracovaný výkonný stejnosměrný DC motor, který v provozu pracuje téměř bez vibrací, je připraven i na zátěž. Neobává se ani drcení většího množství ovoce a zeleniny najednou. Na výběr máte ze šesti rychlostí. Ergonomicky přizpůsobená rukojeť se příjemně a bez námahy drží v ruce. Plynulá regulace otáček umožňuje optimální nastavení rychlosti podle potřeby. Oceníte i světelnou signalizaci provozu.

a

Kvalita se cení

Inovativní nůž s kvalitními čepelemi si jednoduše poradí s mixováním a sekáním. Spodní část mixovací nohy z kvalitní nerezavějící oceli a poskytuje ty nejlepší výsledky. Nabízí ještě více sekacího záběru během rotace, takže jídlo je zpracováno ještě rychleji a na menší kousky. Je vhodná i pro přípravu chutných a horkých polévek.

FastLock

Výměna a nasazování příslušenství nikdy nebylo jednodušší. S funkcí "Fast lock" (rychlé uchycení příslušenství nacvaknutím) dokážete jednoduše a intuitivně nasadit přibalené příslušenství. Délka napájecího kabelu 1 m s praktickým poutkem na zavěšení.

Bohaté příslušenství

  • Odnímatelný nerezový tyčový mixér
  • Šlehací metla
  • Převodovka pro zajištění optimálních otáček
  • Sekáček 500 ml
  • Srpovitý nerezový nůž
  • Protiskluzové nožičky nádoby zajišťující stabilitu
  • Pracovní nádoba o objemu 700 ml
  • Víko
eta

Technické parametry

Další vlastnosti
Značka:Eta
Počet rychlostí:6
Pulzní spínač:Ano
Fyzické vlastnosti a barva

Barva:černá
Šířka:6,7 cm
Hmotnost:819 g
Výška:42,3 cm
Hloubka:6,7 cm
Energetické údaje
Příkon:800 W
Ergonomie
Ergonomická rukojeť:Ano
Funkce
Drcení ledu:Ne
Počet rychlostí:6
Příkon:800 W
Pulzní spínač:Ano
Drcení ledu:Ne
BarvaČerná
Příkon800 W
Objem0,5 l
Počet rychlostí6
Prodloužená záruka3 roky ETA

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Eta Sapelo 3013 90000

Vložit recenzi

Eta Sapelo 3013 90000