Electrolux 700 Ultimate EP71UB14DB

0000114710

7332543971237

Electrolux

Novinka

Tyčový vysavač Electrolux 700 Ultimate EP71UB14DB5stupňová filtrace • akumulátorový provoz (50 min) • hlučnost 80 dB • vyjímatelná ruční jednotka • 300 ml nádoba na prach • LED osvětlení kartáče • hubice PowerPro Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

9 499 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Tyčový vysavač Electrolux 700 Ultimate se snadno ovládá a zanechává za sebou čisté prostředí bez prachu či zvířecích chlupů. Pracuje s pokročilou pětistupňovou filtrací pro dosažení mimořádné účinnosti úklidu 99,9 %. V případě potřeby můžete vytáhnout samostatnou ruční jednotku, např. pokud potřebujete uklidit interiér svého auta. Nečistoty se ukládají v 300 ml nádobce, kterou po naplnění stačí jednoduše vyjmout a vysypat do koše. Vysavač pracuje bezdrátově, pohání ho dobíjecí baterie, která zajistí až 50 minut provozu.

Klíčové vlastnosti:

  • Vysoká účinnost úklidu díky 5stupňovému filtračnímu systému
  • Bezdrátový provoz s výdrží až 50 minut na jedno nabití
  • Možnost vyjmutí ruční jednotky usnadní úklid celého domova
  • Bohatá nabídka příslušenství pro vysávání různých typů povrchů
  • Automatický režim zajistí optimální výsledky úklidu bez námahy
Tyčový vysavač Electrolux vám pomůže udržovat v domácnosti čistotu a pořádek.

 

product_5608026.jpg

Odlehčený design

Výrobce při tvorbě vysavače kladl speciální důraz na praktičnost používání. Vysavač váží pouze 2,2 kg, takže se s ním jednoduše manipuluje a můžete ho pohodlně zvedat i nad hlavu. I přes nízkou hmotnost však nabízí mimořádný výkon a vysokou účinnost úklidu, která uspokojí i náročné uživatele.

product_5608027.jpg

Vysoký čisticí výkon

Zatočte s prachem, vlasy, chlupy a dalším nepořádkem rychle a bez námahy. Vysavač pohání výkonný vysokootáčkový motor, který vytváří vysoký sací výkon a umožní přístroj používat na různých typech povrchů.

product_5608028.jpg

Dlouhá výdrž baterie

Volnost pohybu je samozřejmostí. Při úklidu vás neomezuje žádný krátký a překážející přívodní kabel. Vysavač pracuje bezdrátově, pohání ho dobíjecí baterie. V závislosti na zvoleném režimu nabízí až 50 minut provozu na jedno nabití, abyste vždy měli dostatek času na důkladné vysátí celé domácnosti.

product_5608029.jpg

Výkonný motor

Motor je složený z kvalitních a odolných komponentů, které mu zaručují dlouhodobě bezchybný provoz. Můžete se spolehnout na výborné výsledky bez ohledu na to, zda uklízíte koberec, podlahu, dlažbu, nebo třeba čalouněný nábytek.

product_5608030.jpg

Automatický režim

Pokud chcete vysávat pohodlně a bez nutnosti změny nastavení, aktivujte si automatický režim. S jeho pomocí se vysavač přizpůsobí typu vysávaného povrchu tak, aby zajistil vždy výborné výsledky úklidu při optimalizované spotřebě energie.

product_5608031.jpg

5stupňový filtrační systém

Pokročilý pětistupňový filtrační systém si poradí i s jemným drobným prachem. Dokáže odstranit částice o velikosti od 0,3 mikrometrů, takže můžete mít jistotu, že doma budete mít svěží a čistý vzduch. To oceníte především v případě, že ve vaší domácnosti žijí malé děti, zvířata nebo alergici.

product_5608032.jpg

product_5608033.jpg

product_5608034.jpg
Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.                                   
 

Technické parametry

BarvaČerná
Výdrž baterie50 min
Hmotnost2,2kg
Maximální hlučnost80 dB

Electrolux je švédský koncern se sídlem ve Stockholmu, největší světový výrobce domácích a profesionálních spotřebičů.Působí na více než 150 světových trzích, kde ročně prodá přes 40 milionů výrobků. Mezi výrobky společnosti Electrolux patří chladničky, myčky, pračky, sporáky, klimatizace a malé spotřebiče, například vysavače. Společnost prodává své výrobky pod mnoha značkami — Electrolux, AEG, Zanussi, Eureka a Frigidaire a další.


Z historie


V roce 1901 byla ve Stockholmu Svenem Carlsonem založena společnost Lux AB na výrobu kerosinových lamp. Jelikož konkurence byla veliká, mimo jiné z důvodu nástupu elektrických sítí, uvedla společnost na trh do té doby relativně málo známý produkt – vysavač. První myšlenky na moderní vysavač se zrodily v roce 1908 ve Vídni. Švédský obchodník Axel Wenner-Gren byl na návštěvě města, když zahlédl zvláštní vypadající stroj ve výkladu – vysavač americké značky Santo, který sestával z motoru a čerpadla. Vážil 20 kilo a prodával se za cenu přibližně 73 amerických dolarů.


Hovorový výraz pro vysavač — „lux“ je odvozen právě z původního názvu společnosti.



electrolux-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Electrolux 700 Ultimate EP71UB14DB

Vložit recenzi

Electrolux 700 Ultimate EP71UB14DB