Sencor SVC 8725GD

0000118788

8590669324064

SENCOR

Novinka

Tyčový vysavač Sencor SVC 8725GD • výkon 400 W • bezsáčková technologie • cyklónový HEPA filtr • bezdrátový provoz (50 min) • Li-Ion baterie 25,2 V (2 500 mAh) • hlučnost 79 dB • odnímatelná ruční jednotka Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

5 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Bezsáčkový tyčový vysavač 3 v 1 s nejmodernějším digitálním BLDC motorem s výkonem 400 W zaručuje vysokou sací sílu a ty nejlepší výsledky úklidu. Vysavač pohání zabudovaná Li-Ion baterie 25,2 V s vysokou kapacitou 2 500 mAh a s provozem až 50 minut na jedno nabití. Díky 360° technologii vysajete každý kout od podlahy po strop. Výborně se s ním manévruje okolo nábytku pomocí 180° otočné hlavice. S kombinací vysokého výkonu, vynikající ovladatelnosti a tříúrovňového HEPA cyklonového filtračního systému se stane vynikajícím pomocníkem do každé domácnosti. 

Výbava pro každý úklid

Rotační kartáč s nezávislým motorem se postará o výborné výsledky na všech typech podlah, ovšem kdykoliv potřebujete, snadno z vysavače vyjmete i ruční jednotku pro úklid menších ploch. S ruční jednotkou s připojeným motorizovaným kartáčem Cat & Dog Mini hravě odstraníte i chlupy domácích mazlíčků z čalouněného nábytku. V balení nechybí štěrbinový a kartáčkový nástavec.

Klíčové vlastnosti:

  • Bezšňůrový tyčový vysavač 3 v 1 
  • Odnímatelná ruční jednotka
  • Výkonný digitální motor s výkonem 400 W
  • Výkonná Li-Ion baterie 25,2 V s kapacitou 2 500 mAh
  • Dlouhá provozní doba až 50 minut
  • Tříúrovňový cyklonový filtrační HEPA systém
  • Od výrobce 10 let záruka na motor

 

Sencor SVC 8725GD = vysoký výkon bez kabelu, vynikající ovladatelnost.

Praktická ruční jednotka

Ačkoliv se jedná o tyčový vysavač vhodný na podlahy a koberce, s tímto šikovným zařízením zvládnete uklidit i poličky, kuchyňskou linku nebo auto. Kdykoliv potřebujete, můžete z těla přístroje vytáhnout ruční jednotku a pohodlně vysávat všude tam, kam se s podlahovou hubicí nedostanete.

SNRSVC8725GD

Motorizovaný kartáč Cat & Dog Mini

Speciální motorizovaný kartáč pro odnímatelnou ruční jednotku vám pomůže hloubkově vyčistit čalouněný nábytek, autosedačky nebo matrace. Je vhodným řešením i do domácností s mazlíčky, jelikož je velmi účinný při odstraňování zvířecích chlupů.

SNRSVC8725GD

Bezdrátový provoz

Zapomeňte na přívodní kabely. S bezdrátovým vysavačem si nyní můžete při úklidu vychutnat naprostou volnost pohybu. Má v sobě zabudovanou dobíjecí Li-Ion baterii 25,2 V s vysokou kapacitou 2 500 mAh, kterou dobijete zhruba za čtyři hodiny. Následně vám baterie udrží vysavač v provozu až 50 minut, abyste s přehledem stihli uklidit všechny místnosti i interiér auta. LED indikátor zobrazuje stav nabití baterie. Pro nabíjení a uložení vysavače vám bude k dispozici nabíjecí základna s integrovaným držákem na příslušenství. 

SNRSVC8725GD

Tříúrovňový cyklonový filtrační systém

Během vysávání je aktivní tříúrovňová cyklónová filtrace s HEPA filtrem, aby vysavač opouštěl dokonale čistý vzduch. Prach se zachytává do XL nádoby o objemu 0,5 l

SNRSVC8725GD

3 rychlosti

Podle typu uklízeného povrchu a míry znečištění si vyberte jednu ze tří rychlostí provozu. Vysavač nabízí rychlost turbo, vysokou rychlost nebo prodloužený čas vysávání.

SNRSVC8725GD

Příslušenství:

  • 1× nabíjecí stanice s uchycením na stěnu
  • 1× rotační kartáč s vlastní motorovou jednotkou
  • 1× kombinovaný kartáč na čalounění a prach
  • 1× kombinovaný štěrbinový nástavec s kartáčkem 
  • 1× motorizovaný kartáč CAT & DOG mini (pro ruční jednotku)

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
Zdroj energie
aku (Li-Ion)
Ruční a tyčový vysavač 2 v 1
Ano
Typ filtrace
cyklónový
Doba provozu
50 min.
Hlučnost
79 dB
Mokré čištění
Ne
Objem prachového sáčku nebo nádoby
0.5 l
Osvětlení na hubici
Ne
Akumulátorový program
žádný
Na zvířecí chlupy
Ano
ZnačkySencor
Rozměry výrobku
Hmotnost výrobku3.3 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku18.0 cm
Výška výrobku30.5 cm
Hloubka výrobku76.0 cm
Hmotnost výrobku4.5 kg
Dokumentace k tomuto produktu
Návod_8590669324064 Zobrazit / (2.33 MB) 
BarvaČerná


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SVC 8725GD

Vložit recenzi

Sencor SVC 8725GD