Electrolux 800 Confident EP81UB25GG

0000112375

7332543779574

Electrolux

Novinka

Tyčový vysavač Electrolux 800 Confident EP81UB25GG • sací výkon 153 W • pětistupňová filtrace • hlučnost 79 dB • malý prachový kartáč • štěrbinová hubice • úhlová trubice • doba provozu až 35 min. • funkce AUTO pro automatickou Celý popis

Není skladem

9 999 Kč

10 939 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

S tyčovým vysavačem Electrolux 800 Confident EP81UB25GG si zajistíte perfektní pořádek od půdy až po sklep. Bezdrátový vysavač se totiž neomezuje délkou přívodního kabelu, snadno si ho s sebou můžete vzít i po schodech do patra. Dobíjecí baterie mu zajistí až 35 minut provozu na jedno nabití, abyste měli dostatek času pro úklid všech místností. Kdykoliv potřebujete, můžete vytáhnout ruční jednotku, abyste se rychle a snadno dostali s vysavačem i do vyšších míst, např. na poličky. Uvnitř se nachází filtry, které zajistí až 99,99% účinnost úklidu. Nečistoty se skladují v 400ml nádobce, kterou po naplnění stačí jednoduše vytáhnout a vysypat do koše.

Klíčové vlastnosti:

  • Rychlý a snadný úklid celé domácnosti
  • Odnímatelnou ruční jednotkou se dostanete i na nábytek nebo do auta
  • Pokročilá pětistupňová filtrace zaručí až 99,99% výsledky
  • Ideální na každý povrch díky funkci AUTO
  • Není potřeba měnit sáčky – nečistoty se uloží v 400ml nádobce
Bezdrátový vysavač lze používat až po dobu 35 minut, abyste stihli uklidit celý domov.

Ocenění iF DESIGN AWARD

Tyčové vysavače Electrolux 800 uspěly v prestižní soutěži iF DESIGN AWARDS 2022, která patří mezi designerské soutěže s nejdelší tradicí, tvořená porotou složenou z nezávislých odborníků z celého světa. Porota ocenila zejména promyšlený design a funkčnost vysavače. Více informací o získaném ocenění iF DESIGN AWARD lze nalézt na stránkách soutěže v sekci „Vítězové a hodnocení”.

Vysoký výkon

Na vysoký výkon vysavače se můžete spolehnout nejen při vysávání nečistot z tvrdých podlah, ale i koberců či vysávání drobků, vlasů a prachu z pohovek nebo matrací.

Dlouhá výdrž baterie

Vysavač funguje bezdrátově. To znamená, že se nemusíte omezovat krátkými a překážejícími kabely. Jednoduše ho vezměte a přeneste do místnosti, kde potřebujete uklidit. Dobíjecí baterie zajistí přístroji až 35 minut provozu v závislosti na zvolené intenzitě výkonu.

Vyjímatelná ruční jednotka

Kromě základního tyčového vysavače v sobě zařízení skrývá také samostatnou ruční jednotku. Tu můžete kdykoliv vyjmout a používat samostatně, abyste si uklidili v dílně, interiéru auta, nebo třeba lépe dosáhli na nábytek.

Automatický režim

Vysavač se dokáže přizpůsobit jakémukoliv povrchu. Pracuje s automatickým režimem, který vyhodnocuje aktuální podmínky a upravuje sací výkon vysavače tak, abyste se dočkali rychlých a výborných výsledků.

Nabíjecí základna Roll in Roll out

Spolu s vysavačem dostanete v balení také nabíjecí základnu. Ta stojí samostatně, takže do ní vysavač můžete jednoduše postavit, aby se baterie ihned začala nabíjet. Systém Roll in Roll out usnadní vytahování přístroje ze základny, aniž by bylo nutné ho zvedat.

Popis tyčového vysavače Electrolux 800 Confident:

product_5058247.jpg

Srovnání s ostatními modely z řady 800:

product_5058248.jpg

Doporučené příslušenství:

product_5058249.jpg
Dokumentace k tomuto produktu
Produktový list Stáhnout / (306.01 kB)
Návod Stáhnout / (1.87 MB)

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
Zdroj energieaku (Li-ion)
Ruční a tyčový vysavač 2 v 1Ano
 Typ filtrace
bezsáčkový
Doba provozu35 min.
 Hlučnost
79 dB
Mokré čištěníNe
 Objem prachového sáčku nebo nádoby
0.4 l
Osvětlení na hubiciAno
ZnačkyElectrolux
Rozměry výrobku
Šířka výrobku25.0 cm
Výška výrobku115.0 cm
Hloubka výrobku25.0 cm
Hmotnost výrobku2.9 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku34.9 cm
Výška výrobku22.4 cm
Hloubka výrobku75.4 cm
Hmotnost výrobku8.6 kg

Electrolux je švédský koncern se sídlem ve Stockholmu, největší světový výrobce domácích a profesionálních spotřebičů.Působí na více než 150 světových trzích, kde ročně prodá přes 40 milionů výrobků. Mezi výrobky společnosti Electrolux patří chladničky, myčky, pračky, sporáky, klimatizace a malé spotřebiče, například vysavače. Společnost prodává své výrobky pod mnoha značkami — Electrolux, AEG, Zanussi, Eureka a Frigidaire a další.


Z historie


V roce 1901 byla ve Stockholmu Svenem Carlsonem založena společnost Lux AB na výrobu kerosinových lamp. Jelikož konkurence byla veliká, mimo jiné z důvodu nástupu elektrických sítí, uvedla společnost na trh do té doby relativně málo známý produkt – vysavač. První myšlenky na moderní vysavač se zrodily v roce 1908 ve Vídni. Švédský obchodník Axel Wenner-Gren byl na návštěvě města, když zahlédl zvláštní vypadající stroj ve výkladu – vysavač americké značky Santo, který sestával z motoru a čerpadla. Vážil 20 kilo a prodával se za cenu přibližně 73 amerických dolarů.


Hovorový výraz pro vysavač — „lux“ je odvozen právě z původního názvu společnosti.



electrolux-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Electrolux 800 Confident EP81UB25GG

Vložit recenzi

Electrolux 800 Confident EP81UB25GG