2020

Bosch MSM67170

0000098777

4242002732305

BOSCH

Novinka

Tyčový mixér Bosch MSM 67170 s nerezovou mixovací nohou, pracovní nádobou a univerzálním sekáčkem je skvělým pomocníkem do kuchyně, pomůže vám připravit i horké pokrmy jako je pyré nebo polévky. Velice silný motor má regulaci otáček s 12 rychlostmi. Součástí je i nůž na drcení ledu. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

1 590 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Ponorný mixér s dalším příslušenstvím umožňující šlehání, sekání, drcení ledu, odměřování a prostor k mixování. Mixovací hlavice je opatřena designem AntiSplash, který zajistí, aby mixování proběhlo bez nechtěných skvrn a stříkanců. Nůž QuattroBlade se čtyřmi břity provede svou práce rychle a v profesionální kvalitě. Zařízení je poháněno příkonem 750 wattů, který můžete regulovat pomocí voliče 12 rychlostí, a k dispozici máte i rychlost Turbo na samostatném tlačítku. Hlavice je z hygienické nerezové oceli a přívodový kabel je spirálový, takže práce s ním je velice pohodlná.

Široké využití díky bohatému příslušenství

Ponorný mixér nabízí široké využití, protože má hned několik chytrých kusů příslušenství. V balení naleznete sekací nádobu s víkem, nerezovou metlu na šlehání, nůž na drcení ledu a praktickou odměrnou mixovací nádobu s víkem.
Široké využití díky bohatému příslušenství

Čistá příprava jídel bez skvrn a stříkanců

Zapomeňte na skvrny a stříkance při mixování a přípravě jídel. Na ponorném mixéru je umístěna podložka s designem AntiSplash, která je vyrobena tak, aby vaše práce s mixérem byla pohodlná a především čistá.
Čistá příprava jídel bez skvrn a stříkanců

Profesionální nůž s perfektními výsledky

Společnost Bosch kladla největší důraz na nejdůležitější část zařízení. Vyvinula svůj vlastní inovativní nůž QuattroBlade s výjimečným řezem, jenž vykazuje při mixování a drcení skutečnou profesionální kvalitu. Potraviny se tak zpracuje mnohem rychleji a důkladněji s rovnoměrným výsledkem.
Profesionální nůž s perfektními výsledky

Motor se 750 W ohromí všechny

Výkonnost přístroje je srovnatelná s tou, kterou naleznete v profesionálních kuchyních. Motor s příkonem 750 wattů uspokojí opravdu každého.
Motor se 750 W ohromí všechny

Buďte svým šéfkuchařem a zvolte si z 12 rychlostí

Optimální rychlost pro všechny druhy jídel. Příprava polévek, majonéz, dětských pokrmů, mletí, sekání i mixování vyžadují rozdílné rychlosti. Přístroj nabízí hned 12 rychlostí a funkci Turbo. Zvolit si můžete jakoukoli, jakou zrovna potřebujete.
Buďte svým šéfkuchařem a zvolte si z 12 rychlostí

Okamžitá příprava s Turbo tlačítkem

S tlačítkem Turbo dosáhnete maximálního výkonu jednoduše a hlavně rychle. Vždy když budete potřebovat plný výkon, postačí zmáčknout toto tlačítko a jídlo budete mít ihned připravené.
Okamžitá příprava s Turbo tlačítkem

Stylový nerezový podstavec

Podstavec přístroje je z kvalitní nerezové oceli a zaručí vám pohodlnější a hygieničtější práci s ním. Lze jej také snadno vyjmout a umýt.
Stylový nerezový podstavec

Lehce a pohodlně se používá

Flexibilní, extra dlouhá spirálová šňůra vám usnadní práci. Poskytuje maximální volnost a snadný pohyb při vaření.
Lehce a pohodlně se používá

Technické parametry

Šleháníano
Hnětěníne
Sekání - krájeníano
Drcení leduano
Nástavec na kaši/pyréne
Pracovní nádobaano
Materiál nádobyplast
Nástěnný držákne
Regulace rychlostiano
Pulsní spínačano
Barva černá
Příkon750 W
Produkt roku2020

Robert Bosch GmbH je německá společnost, založená v roce 1886 Robertem Boschem. Logem firmy je stylizovaná kotva elektromotoru.


Sppolečnost je zaměřuje především na výrobu dílů a zařízení pro automobilový průmysl, domácích spotřebičů a elektrického nářadí. Mimo jiné se firma věnuje i průmyslové technologii balení, výrobě pro stavebnictví a průmysl i zabezpečovací technice.


BOSCH-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Bosch MSM67170

Vložit recenzi

Bosch MSM67170