Tyčový vysavač ETA Fenix 2233 90000 šedý/červený

0000121546

8590393366415

Eta

Novinka

Tyčový a integrovaný ruční vysavač ETA Fenix 2233 90000 šedý/červený • napájení: Li-ion 25,2 V, výdrž až 40 minut • filtr • objem odpadní nádoby: 0,6 lLED osvětlení na hubici • digitální BLDC motor • ergonomická rukojeť • 3 úrovně
Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

3 949 Kč

3 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

tyčový a integrovaný ruční vysavač • napájení: Li-ion 25,2 V, výdrž až 40 minut • filtr • objem odpadní nádoby: 0,6 l • LED osvětlení na hubici • digitální BLDC motor • ergonomická rukojeť • 3 úrovně nastavení sacího výkonu •​​​​​​​ světelná signalizace •​​​​​​​ lehká konstrukce • rotační elektrický kartáč, štěrbinová hubice, kartáček s jemnými štětinkami, malý turbokartáč, kovová teleskopická trubka, krátká sací trubka s kloubem, flexibilní prodlužovací nástavec 30–60 cm

Bleskový úklid a volnost pohybu na vás čeká s tyčovým vysavačem ETA Fenix 2233 90000. Je multifunkční, to znamená, že ho můžete využít jako dva různé vysavače. Pro úklid podlah zvolte verzi tyčového vysavače, zatímco na drobnosti na kuchyňské lince, v šuplících, na pohovce, nebo třeba při jarním úklidu svého auta vyjměte ruční jednotkuKvalitní HEPA filtr zajistí zachycení i těch nejjemnějších částic.

Vysavač ETA Fenix pracuje bez nutnosti využití kabelů, nemusíte proto práci neustále přerušovat, jen abyste šňůru zapojili do bližší zásuvky. Na jedno nabití zvládne bezdrátově pracovat až po dobu 40 minut. Doba potřebná k nabití a opětovnému použití vysavače se pohybuje mezi 4 a 6 hodinami. K práci přístroj využívá cyklónový filtrační systém, který zajišťuje, že během vysávání nedochází k nepříjemnému víření prachu. 

Klíčové vlastnosti:

  • Cyklónový filtrační systém zajistí lepší efektivitu vysávání
  • Digitální BLDC motor s životností až 10 000 hodin
  • Bezdrátový provoz díky kvalitnímu 25,2V Li-Ion baterii
  • Možnost nastavení 3 úrovní sacího výkonu
  • Doba provozu na jedno nabití až 40 minut
  • Parkovací poloha nevyžaduje držák, ani stojan

Užijte si volnost pohybu bez zbytečných kabelů s výkonným tyčovým vysavačem ETA Fenix.

 

Výkonný pomocník do každé domácnosti

BLDC motor vysavače ETA Fenix je výkonnější, energeticky úspornější, tišší a spolehlivější než motory klasické. A jeho životnost dosahuje až neuvěřitelných 10 000 hodin. Vysavač má navíc i vyměnitelnou baterii. Můžete si tak dokoupit náhradní a vybití vysavače ETA Fenix vás tak nikdy nezaskočí.

Tyčový vysavač ETA Fenix 2233 90000, bldc motor a výměnná baterie

 

Vyberte si sací výkon přesně dle vašich potřeb

Pouhým stisknutím tlačítka si můžete vybrat jednu ze 3 úrovní sacího výkonu, a to MIN, ECO, nebo MAX. Nízký sací výkon (MIN) využijete na jemné tkaniny jako např. záclony a závěsy. Střední sací výkon (ECO) zase na čalouněný nábytek. A vysoký sací výkon (MAX) je vhodný na koberce a tvrdé podlahy. O veškerém nastavení vás pak bude informovat světelná signalizace.

Tyčový vysavač ETA Fenix 2233 90000, sací výkon

 

Kam ho postavíte, tam bude stát

Praktické LED diody na hubici vysavače ETA Fenix osvítí podlahu, a vám tak neunikne ani smítko prachu. Přenášení a manipulaci usnadní praktické rozměry a nízká hmotnost. Tyčový vysavač navíc pracuje tiše, s hlučností 78 dB vaše okolí rušit nebude. A kam ho postavíte, tam bude stát. Jeho parkovací poloha nevyžaduje stojan ani držák.

 

Tyčový vysavač ETA Fenix 2233 90000, funkce

 

Vysavač 2 v 1

Vysavač ETA Fenix můžete využít jako dva různé vysavače. Chcete-li vysávat podlahu, zvolte verzi tyčového vysavače. Je-li potřeba odstranit pouze drobky, nebo třeba uklidit auto, využijte ruční jednotku

Tyčový vysavač ETA Fenix 2233 90000, ruční vysavač

 

Příslušenství pro dokonalý úklid

Rotační elektrický kartáč se bude hodit na vysávání parket a dalších tvrdých podlah. Je velmi šetrný a nehrozí tak poškrábání či poškození podlahy. Štěrbinovou hubici využijete pro úklid v úzkých a těžko přístupných místech a kartáček s jemnými štětinkami zase pro šetrné vysávání prachu či pavučin. K dispozici budete mít i kovovou teleskopickou trubku, krátkou sací trubku s kloubem, flexibilní prodlužovací nástavec (30–60 cm) a malý turbokartáč. V balení naleznete i nástěnný držák pro uskladnění vysavače a jeho příslušenství. A nechybí ani adaptérčisticí nástroj s kartáčem a nožem a náhradní HEPA filtr.

Tyčový vysavač ETA Fenix 2233 90000, příslušenství

Prodloužená záruka

Na tyčový vysavač Fénix ETA223390000 si můžete zdarma prodloužit záruku, a to až na 5 let. Stačí se zaregistrovat na webových stránkách značky ETA.

Tyčový vysavač ETA Fenix 2233 90000, prodloužení záruky

Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.

Technické parametry

Dokumentace k tomuto produktu
ETA_x233_manual_CZ+SK Zobrazit / (3.21 MB)
Další parametry
Záruka 24 měsíců
Zdroj energie
aku (Li-Ion)
Ruční a tyčový vysavač 2 v 1
Ano
Typ filtrace
cyklónový
Doba provozu
40 min.
Hlučnost
78 dB
Mokré čištění
Ne
Objem prachového sáčku nebo nádoby
0,45 l
Osvětlení na hubici
Ano
Akumulátorový program
žádný
Na zvířecí chlupy
Ano
Značky ETA
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 25.5 cm
Výška výrobku 93.0 cm
Hloubka výrobku 21.5 cm
Hmotnost výrobku 3.5 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku 44.0 cm
Výška výrobku 18.5 cm
Hloubka výrobku 33.0 cm
Hmotnost výrobku 4.5 kg
BarvaČervená
BaleníKarton

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Tyčový vysavač ETA Fenix 2233 90000 šedý/červený

Vložit recenzi

Tyčový vysavač ETA Fenix 2233 90000 šedý/červený