Sencor STM 7900

0000118787

8590669295876

SENCOR

Novinka

Kuchyňský robot Sencor STM 7900 • příkon 1 500 W • mechanické ovládání • sekání, hnětení, mísení, krouhání, plnění uzenin, tvořítko na cukroví, mixér, šlehání, masomlýnek a strouhání • 6l nerezová nádoba Celý popis

Není skladem

9 989 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Robustní pomocník pro každou hospodyňku Sencor STM 7900 vám nabízí přípravu jídla jakýmkoliv způsobem. Ocelové tělo s kovovými převody a 3 výstupy zastoupí mnoho potřebných funkcí k vaření. S bohatým příslušenstvím vás bude bavit jakákoliv příprava. Robot zvládne sekání, hnětení, strouhání, mletí masa, mísení, krouhání, šlehání, mixování, plnění uzenin a má i tvořítko na cukroví. Na motor s výkonem 1 500 W se vztahuje záruka 6 let. Nádoba na míchání má plastové víko a kapacitu 6 litrů (užitný objem 4,5 l). Nádoba na mixování je skleněná, má kapacitu 1,5 l a transparentní víko. Absolutně unikátní je její LED osvětlení, se kterým budete mít perfektní přehled o připravovaném obsahu. 

Pro exkluzivně tichý chod a dlouhou životnost je robot vybaven celokovovou převodovkou. Funkce Sencor Smart Power – Energy pro řízení optimálních otáček v každé situaci. Vyzkoušejte planetární systém pro dokonalé promíchání. Regulujte přístroj dle svých potřeb, na výběr je 6 rychlostí včetně nastavení pozvolného startu. Pro využití maximálního výkonu robot disponuje funkcí Pulse. Vybrat si můžete ze 3 nástavců a 1 Flexi metlu pro extra jemné krémy a těsta. Můžete si vychutnat čerstvé smoothie nebo připravit výtečné cukroví, robot Sencor s vámi zvládne veškeré úkony. Oblíbíte si strouhání všemi možnými způsoby se 4 nástavci.

https://www.kasa.cz/services/TsPreviewProduct/?match=SNRSTM7900

Klíčové vlastnosti:

  • Kuchyňský multifunkční robot s bohatým příslušenstvím a výkonem 1 500 W
  • Zvládnete sekání, hnětení, strouhání, mletí masa, mísení, krouhání, šlehání a mixování
  • Jednoduše naplníte uzeniny, vytvarujete nebo vytlačíte cukroví
  • Vyberte ze 6 rychlostí včetně pozvolného startu
  • velmi tichý chod a disponuje nerezovou nádobou s obsahem 6 l (užitný objem 4,5 l)
Skvělý robot pro vaše dokonalé kuchařské umění. 

Planetární systém

Systém pro hnětení, míchání a šlehání funguje na principu otáčení kolem své osy a zároveň kolem osy převodovky. Zaručí promíchání obsahu beze zbytku, zpracujete tak 100 % obsahu ingrediencí s ideálním spojením. Robot hravě vyšlehá 2–18 vajec najednou. Pomocí aretační pojistky rychle vyměníte jeden nástavec za další. Bajonetový systém vám umožní jednoduchou výměnu.

https://www.kasa.cz/services/TsPreviewProduct/?match=SNRSTM7900


 

Nádoba a skvělé nástavce

Nerezová nádoba robotu nabízí kapacitu 6 litrů, držadlo pro bezpečnou manipulaci a měrný systém pro snadné dávkování. V míse zvládnete zpracovat 4,5 kg těsta na bábovku nebo až 2,6 kg chlebového těsta. Pro šlehání krémů a hnětení lehkých těst jsou připraveny 3 kovové nástavce. Velmi lehké krémy a těsta bravurně zvládne připravit speciální metla Flexi.

https://www.kasa.cz/services/TsPreviewProduct/?match=SNRSTM7900


 

Příprava masa a uzenin

Připravte si vynikající hamburger nebo domácí uzeniny. Pro mletí masa má mlýnek 3 nástavce na jemné, středně hrubé a hrubé mletí. Klobásy můžete připravit se 2 různými nástavci.

https://www.kasa.cz/services/TsPreviewProduct/?match=SNRSTM7900


 

Strouhání na všechny způsoby

Nastrouhejte si ovoce, zeleninu nebo ořechy se 4 nástavci pro jemné nebo hrubé krouhání, strouhání nebo plátkování.

https://www.kasa.cz/services/TsPreviewProduct/?match=SNRSTM7900


 

Bezpečnost a stabilita

Skvělou stabilitu přístroje zajistí protiskluzové nožky a celokovové provedení. Bezpečnostní tepelná pojistka chrání motor před přehřátím a poškozením. Klasická bezpečnostní pojistka brání nechtěnému spuštění robotu v otevřené poloze. Veškeré plastové části můžete umývat v myčce.

https://www.kasa.cz/services/TsPreviewProduct/?match=SNRSTM7900

Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.

Technické parametry

Dokumentace k tomuto produktu
Návod CZ Zobrazit / (1010.44 kB)
Další parametry
Záruka 24 měsíců
Planetární systém míchání
Ano
Objem hlavní nádoby 6 l
Ovládání
mechanické – knoflíkové
Počet rychlostí 6
Pulzní spínač
Ano
Plynulá regulace rychlosti
Ano
Příkon robota 1500 W
Materiál nádoby nerez
Značka kvality dTest
Ne
Retro
Ne
Příslušenství v balení bubínkové struhadlo, flexi metla, hnětací hák, míchací metla, mixér, mlýnek na maso, průhledný kryt mísy, šlehací metla, tvořítko na cukroví
Speciální funkce plnění uzenin
Typ robota pákový
Materiál kov
Značky Sencor
Rozměry balení
Šířka výrobku 29.2 cm
Výška výrobku 41.2 cm
Hloubka výrobku 56.0 cm
Hmotnost výrobku 12.0 kg
BarvaŠedá
Příkon1500 W
Objem6 l
BaleníKarton
MateriálKov
Systém mícháníPlanetární
Funkce PULSEANO
Počet rychlostí6
Regulace rychlostiANO


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor STM 7900

Vložit recenzi

Sencor STM 7900