ETA Gratussino Smart 0023 90090

0000075108

8590393259991

Eta

Novinka

Kuchyňský robot 800 W motor se stabilizátorem, planetární míchání surovin, kovová převodová kola, plynulá regulace otáček, světelná signalizace provozu, prostor pro navinutí napájecího kabelu, délka napájecího kabelu 1.1 m, příslušenství: velká nerezová mísa o objemu 4.5 l. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

4 599 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Chybí vám v domácnosti všestranný multifunkční pomocník se širokým záběrem použití? Elegantní kuchyňský robot ETA Gratussino Smart 0023 90090 zvládne klasiku jako je míchání, hnětení a šlehání, ale vyniká možností mletí masa a přípravy různých druhů uzenářských produktů. Výkonný motor 800 wattů se stabilizátorem a velká nerezová mísa o objemu 4,5 litru s planetárním systémem míchání zvládnout zpracovat i větší množství surovin. Pro různé druhy pokrmů je vám k dispozici 6 rychlostí, kuchyňský robot je vybaven i pulzním spínačem. 


a

Klíčové vlastnosti 

  • multifunkční a elegantní pomocník
  • planetární systém míchání
  • ovládání robota ETA mechanicko-knoflíkové
  • výkonný motor 800 wattů se stabilizátorem
  • ve výbavě kuchyňského robota ETA Gratussino je hnětací hák, šlehací metla, mísící metla, mlýnek na maso, nástavec na plnění uzenářských výrobků, nástavec na masové trubičky Kebbe
  • nerezová mísa o objemu 4,5 litru
  • bezpečnostní pojistka proti přehřátí motoru
  • bezpečnostní pojistka proti samovolnému zapnutí při výměně ramen
  • protiskluzové nožky pro bezpečný provoz kuchyňského robota
  • nekovové části lze umýt v myčce
  • 6 rychlostí
  • světelná signalizace provozu
  • plynulá regulace rychlosti a pulzní spínač
  • snadné a rychlé složení i rozložení robota ETA
  • bohaté příslušenství k dokoupení

Bohaté příslušenství v základu i k dokoupení

Kuchyňský robot ETA Gratussino Smart 0023 90090 disponuje bohatým příslušenstvím, které umožňuje přípravu různých druhů potravin. Hnětací hák, šlehací metla a mísící metla jsou klasickými doplňky kuchyňských robotů. Robot ETA má ale navíc v základní výbavě mlýnek na maso o průměru 54 mm, nástavec na plnění uzenářských produktů a nástavec na masové trubičky Kebbe. Robot je všestranným pomocníkem pro rozličné druhy pokrmů a jeho nákupem získáte více, než jen míchač těsta nebo šlehač krémů.

Ve výbavě je dále plastová násypka, pěchovadlo, průhledný kryt mísy a uvolňovací klíč. Průhledný kryt umožňuje dokonalý přehled během přípravy produktů a dostatečně velký plnící otvor oceníte při doplňování surovin bez nutnosti přerušování chodu a otevírání víka. Velkorysá nerezová mísa o objemu 4,5 litrů předurčuje kuchyňský robot ETA ke zpracování většího množství surovin.

K robotu si můžete dále dokoupit další příslušenství jako jsou struhadla, mlýnek na mák, kráječ na nudle, nástavec na výrobu zmrzliny a další spoustu doplňků, které dále vylepší váš kuchyňský robot ETA a ulehčí vaši práci. 

eta

Bezpečný provoz a snadná údržba

O bezpečnost při provozu kuchyňského robota ETA se stará tepelná pojistka, která se aktivuje při přetížení motoru a tím zabraňuje jeho přehřívání a předčasnému stárnutí. O vaši bezpečnost při výměně ramen se postará pojistka, která zabraňuje samovolnému zapnutí. Protiskluzové nožky zajišťují stabilitu během provozu. Všechny nekovové části lze umýt v myčce na nádobí. Robot snadno rozeberete i složíte

nej značka

Technické parametry

Typkuchyňský robot
Lis na citrusyne
Materiálnerez
Strouháníne
Sekání - krájeníne
Hnětěníano
Mixováníne
Šleháníano
Mlýnek na masoano
Odšťavňováníne
Displejne
Objem pracovní nádoby4.5 l
Regulace rychlostiano
Pulsní spínačano
Planetární mícháníano
Uložný prostorne
Barvabílá
Příkon800 W
Délka napájecího kabelu1.1 m
BarvaBílá
Příkon800 W
MateriálNerez
objem nádoby4,5 l
Systém mícháníPlanetární
Regulace rychlostiANO
Prodloužená záruka5 let ETA

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

ETA Gratussino Smart 0023 90090

Vložit recenzi

ETA Gratussino Smart 0023 90090