5 let ETA

-17 %Ušetříte
1009 Kč

ETA Gustus IV Smart 4128 90000

0000119789

8590393336135

Eta

Novinka

Kuchyňský robot ETA Gustus IV Smart 4128 90000 • příkon 1 200 W • planetární systém míchání • 5,5l nerezová nádoba • šlehání, mísení, hnětení • 6 rychlostí • pulzní spínač • plynulá regulace rychlosti • jednoduché sestavení
Celý popis

Není skladem

4 990 Kč

5 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Usnadněte si každodenní práci v kuchyni. Kuchyňský robot ETA Gustus IV Smart 4218 90000 se stane vaším pomocníkem, na kterého se můžete opravdu spolehnout. Jeho kovové převody se postarají o dlouhou životnost. Díky výkonnému 1 200W motoru se stabilizátorem bude robot na kuchyňské lince stabilní i při vysokých otáčkách a velkém zatížení.

Rychlost otáček lze pohodlně ovládat pomocí otočného regulátoru. K dispozici je i funkce PULSE pro maximální rychlost. Nezbytnou součástí robota je velká nerezová mísa o objemu 5,5 l, která pojme až 2,5 kg těsta. Planetární systém míchání se postará o dokonalé zpracování surovin. Kuchyňský robot ETA Gustus IV Smart je při práci i velmi tichý, jeho hlučnost nepřekročí hranici 86 dB.

Klíčové vlastnosti:

  • Planetární systém míchání dokonale zpracuje suroviny
  • Kovové převody zajistí dlouhou životnost
  • Velká nerezová 5,5l mísa
  • Plynulou regulací si vyberete z 6 rychlostí, nechybí funkce PULSE pro maximální otáčky
  • Bezpečnost při práci zajistí bezpečnostní systém výkyvného ramene, pojistka proti přehřátí a protiskluzové nožičky

Kuchyňský robot ETA Gustus IV Smart vám v kuchyni pomůže s celou řadou činností.

Planetární systém zpracování ingrediencí

Velkou předností kuchyňského robota je planetární systém míchání, který všechen obsah mísy dokonale zpracuje. Spočívá v tom, že se rotující metla otáčí kolem své vlastní osy i kolem celé mísy, vždy tak docílíte perfektního zpracování surovin. K tomu přispěje i šlehací metla s prodlouženou pracovní částí, která zajistí efektivnější promíchání surovin i u stěn mísy. Plynulou regulací otáček si z 6 stupňů nastavíte požadovanou rychlost a intenzitu pro zpracování surovin, nechybí ani funkce PULSE pro okamžité dosažení maximálních otáček.


Cukrárenské vybavení

Kuchyňský robot ETA Gustus IV Smart 4218 90000 vám nabídne také příslušenství pro vykouzlení nejrůznějších dezertů. Hnětací hák je určen pro přípravu tuhých a kynutých těst, šlehací metla pro vytvoření dokonalých krémů nebo nadýchané šlehačky a mísící metla se skvěle hodí na piškotová těsta a přípravu dortů.


Při práci vždy bezpečný

Přístroj je opatřen hned několika bezpečnostními pojistkami. V případě přetížení ochrání motor před poškozením tepelná pojistka. Bezpečnostní systém výkyvného ramene zabrání nežádoucímu spuštění přístroje v době, kdy je rameno v odklopné poloze a protiskluzové nožičky zajištují stabilitu na kuchyňské lince.

kuchynsky robot eta gustus IV smart 03


Prodloužená záruka

Na motor kuchyňského robota ETA Gustus IV Smart 4218 90000 se vztahuje bezplatná služba Prodlužka záruky. Po registraci se tak záruka na motor robota prodlouží na 5 let. Prodlouženou záruku si zaregistrujte na stránkách výrobce.

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
 Planetární systém míchání
Ano
Objem hlavní nádoby5.5 l
 Ovládání
mechanické – knoflíkové
Počet rychlostí6
 Pulzní spínač
Ano
Příkon robota1200 W
Materiál nádobynerez
 Značka kvality dTest
Ne
 Retro
Ne
Příslušenství v baleníhnětací hák, míchací metla, šlehací metla
Speciální funkcenemá
Typ robotapákový
Modelová řadagustus
Materiálplast
Barvabílá
ZnačkyETA
Rozměry výrobku
Šířka výrobku42.0 cm
Výška výrobku36.0 cm
Hloubka výrobku28.0 cm
Hmotnost výrobku7.1 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku44.0 cm
Výška výrobku39.5 cm
Hloubka výrobku30.0 cm
Hmotnost výrobku8.2 kg
Dokumentace k tomuto produktu
ETA412890000 - PL_czZobrazit / (470.85 kB)
ETA_4128_00-10-20_manual_CZ+SK+EN+HU+PL+DEZobrazit / (3.96 MB)
BarvaStříbrná
Příkon1200 W
objem nádoby5,5 l
Prodloužená záruka5 let ETA

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

ETA Gustus IV Smart 4128 90000

Vložit recenzi

ETA Gustus IV Smart 4128 90000