-11 %Ušetříte
1100 Kč

Whirlpool TDLR 65210 CS

0000084553

8003437729805

Whirlpool

Novinka

vrchem plněná pračka • energetická třída A+++ • kapacita 6,5 kg • hlučnost 58 dB při praní, 77 dB při odstřeďování • 1 200 ot/min • 9 programů • LED displej • senzorová technologie 6. smysl Celý popis

Není skladem

8 890 Kč

9 990 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Whirlpool TDLR 65210 CS

Automatická pračka, která vám vypere 6,5 kg prádla s minimální spotřebou v energetické třídě A+++.  Pračka s maximálními otáčkami 1200 ot/min nabízí 9 pracích programů. O volbě a průběhu programu vás informuje LED displej. Pračka s horním plněním je užší a vejde se i do menších prostor, aniž by menší rozměry měly vliv na velikost bubnu. 

Maximální úspora se 6. smyslem

Inteligentní senzorová technologie 6. smysl Colours sama řídí proces praní a zajistí minimální spotřebu vody, energie i času s úsporou až 50 %. Podle druhu a velikosti náplně přizpůsobí prací program a spotřebuje jen nezbytně potřebnou energii a vodu, kterou je potřeba k dokonalému vyprání vložené náplně.

Chytré funkce

Zapomínáte vyndat prádlo z pračky ihned po vyprání? Pak přesně pro vás je tu program FreshCare, který udrží i zapomenuté prádlo svěží. Další pomůckou je paměť pro uložení vašeho oblíbeného programu. Pro pohodlnou obsluhu oceníte zastavení bubnu s dvířky v horní pozici po ukončení praní. Samozřejmostí je odložený start i dětská pojistka a nechybí ani ukazatel zanesení filtru, ukazatel připojení vody, odemknutých dveří či přivolání servisu.

Programy rychlé i šetrné

Vyberte si z 9 programů, mezi nimiž kromě standardních programů jistě využijete praktický program Rychlé praní, který kvalitně vypere mírně zašpiněné prádlo za polovinu času. Program Colours 15 pere prádlo na 15 °C. O stejný výsledek praní jako při teplotě 40 °C se postará speciální rotace bubnu.

Whirlpool TDLR 65210 CS patří do nejúspornější energetické třídy A+++!

 

Objevte technologii, která myslí za vás

Objevte inovace a technologie, které vás zaujmou vždy nejlepšími výsledky a pomohou vám ušetřit až 50 % energie, vody a času. Stačí dát prádlo do bubnu a vybrat program. Technologie 6. SMYSL automaticky vybere nejlepší parametry pro každý typ látky.

media_4110247.jpg


 

Jemné otáčení bubnu

FreshCare je navržen tak, aby udržoval prádlo v bubnu svěží. Po skončení cyklu praní bude aktivováno jemné otáčení oděvů uvnitř bubnu po dobu až šesti hodin. Výsledkem této jemné rotace je cirkulace vzduchu ve vláknech. Tento proces zabraňuje množení bakterií a pomačkání, což usnadňuje žehlení.


 

Dlouhodobě zářivé barvy

Funkce Colour 15 v pračkách TDLR65210 zajišťuje efektivní praní různobarevného prádla v jednom cyklu bez smíchání barev. Zjistíte, že praní při teplotě 15 °C může být stejně účinné jako při teplotě 40 °C.

media_4110249.jpg


 

Řešení, které usnadňuje vyndávání prádla

Funkce Drum Up po skončení cyklu automaticky otočí buben otevíráním nahoru, a pomůže vám tak velmi snadno vyndat prádlo z pračky.


 

Jednoduchost použití v každém detailu

Měkký pohyb otevírání dveří vaší pračky umožňuje, že plnění a vyndávání prádla je snazší než kdykoli předtím. Tato funkce vám umožní otevřít buben jedním dotykem, což v okamžiku, kdy máte ruce plné prádla, neskutečně oceníte.


 

Uživatelsky přívětivé

Velká okna umožňují snazší kontrolu množství přidávaných prostředků.

media_4110252.jpg

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Whirlpool TDLR 65210 CS

Vložit recenzi

Whirlpool TDLR 65210 CS