AEG LTX6G271C

0000082390

7332543578597

AEG

Novinka

Pračka s vrchním plněním je maximálně kompaktní a spolu s technologií ProSense zajišťuje jemnou péči o vaše prádlo, vytváří program na míru náplně a minimalizuje potřebný čas. Celý popis

Není skladem

12 990 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Pračka s vrchním plněním se zaměřuje na to, aby maximálně šetřila prostor i spotřebovanou energii. Technologie ProSense dokáže náplň zvážit a vytvořit program na míru, který využívá minimální potřebný čas k pečlivému vyprání. Propracovaný systém otvírání zajišťuje, že se k bubnu pohodlně dostanete i jednou rukou. Oblečení může být ještě hladší, měkčí a příjemně hedvábné díky využití technologie SoftPlus.

Šetrná péče

Technologie ProSense dokáže zvážit libovolnou náplň a stanovit k ní program přesně na míru. Díky tomu využije minimální potřebný čas pro důkladné vyprání. Minimalizuje se tak pomačkání a barvy tkaniny déle vydrží.
Šetrná péče

Hedvábný pocit na dotyk

Funkce SoftPlus se stará o to, aby se aviváž dostala do každého vlákna. Vlákna jsou díky tomu lépe chráněna a oblečení vydrží déle, zároveň je hladší a měkčí.
Hedvábný pocit na dotyk

Důraz na úsporný provoz

Program Eco TimeSave umí šetřit váš čas. Spolu s funkcí Eco dokáže zajistit co nejkratší praní, které je zároveň energeticky úsporné.
Důraz na úsporný provoz

Jednoduché otvírání

Systém otevírání je maximálně promyšlený, tak aby bylo možné se pohodlně dostat k bubnu jednou rukou.
Přesné dávkování

Přesné dávkování

Liquidose pečuje o správné dávkování tekutého pracího prostředku ve správný čas.
Jednoduché otvírání

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

AEG LTX6G271C

Vložit recenzi

AEG LTX6G271C